A család szemésze

Hírek

Egyre népszerűbb a lézeres szürkehályog műtét

Folyamatosan növekszik a lézeres szürkehályog műtétet választók aránya, hiszen számos érv szól a csúcstechnológiás eljárás mellett.

Élő közvetítés az Optimumból a szemészeti kongresszuson

Az egyik legnagyobb hazai szemészeti kongresszuson, a Magyar Műlencse Implantációs és Refraktív Sebészeti Társaság (SHIOL) Kongresszusán az Optimum Látásjavító Lézerközpont is kiemelt szerepet kapott, hiszen bemutattuk az intézetünk által alkalmazott VICTUS technológiát.

Gyermekszemészetünk új helyre költözött

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont gyermekszemészeti szakrendelése immár új helyszínen várja kis pácienseit. Új címünk: 1123 Budapest, Alkotás u. 17-19.

Megújult a honlapunk

2014 januárjától honlapunk teljesen megújul. Új felépítéssel, menürendszerrel, tartalmakkal, dizájnnal várjuk az érdeklődőket.

Ajándékutalvány a látás öröméért

Ön is sokat töri a fejét azon, hogy mivel okozhatna örömet szeretteinek? Most itt a lehetőség, hogy a látás örömével ajándékozza meg azokat, akik a legközelebb állnak Önhöz.

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont különböző értékekben megvásárolható ajándékutalványokat kínál, ami rokonainak, barátainak valóban hasznos meglepetés lehet.

Divatos napszemüvegek a szem védelméért

Közeledik a nyár, megérkezett a napsütés, ami egyet jelent: ideje beszerezni egy stílusos napszemüveget. Választáskor azonban sose feledkezzünk meg arról, hogy a napszemüveg legfontosabb szerepe a szemek védelmének biztosítása. Intézetünkben számos divatos, maximális védelmet nyújtó darab közül válogathat! Kínálatunkban közel 20 világmárka stílusos, trendi, sportos vagy éppen elegáns darabjai találhatók meg.

SUPRACOR – olvasószemüveg helyett!

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont Magyarországon elsőként vezette be a SUPRACOR eljárást, amely minden presbyopiás ember számára visszahozhatja az éleslátás örömét. A távolra, közelre és a köztes távolságokra egyaránt kiváló látást biztosító beavatkozás gyors, fájdalommentes és biztonságos, ráadásul azok számára is megoldást kínál, akik már átestek valamilyen lézeres szemműtéten.

Optimum - már a Facebookon is!

Az Optimum nem csak a látásjavítás terén tartja a lépést a modern megoldásokkal, hanem a kapcsolattartásban is: ezentúl az egyik legnagyobb közösségi oldalon, a Facebookon is megtalálható az Intézet.

Kérje bemutatkozó anyagunkat már DVD-n is!

Már DVD-n is elérhető díjmentes tájékoztató anyagunk, melynek segítségével mindent megtudhat az Optimumnál végzett lézeres beavatkozásokról és megismerheti több, lézeres látásjavításon átesett páciens tapasztalatait is.