Folyamatosan növekszik a lézeres szürkehályog műtétet választók aránya, hiszen számos érv szól a csúcstechnológiás eljárás mellett.  

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont adatai szerint míg 2015-ben a szürkehályog műtétre jelentkezők 80 százaléka választotta a hagyományos technikával végzett beavatkozást, 20 százalékuk pedig a lézeres szürkehályog-műtétet, addig az idei év első felében  már 33 százalékra emelkedett azoknak az aránya, akik a korszerűbb, lézeres eljárás mellett döntöttek.

Intézetünk az első szemészeti magánklinika Magyarországon, ahol a hagyományos, ultrahangos technika mellett lézeres szürkehályog műtét is végezhető. A lézeres technológia pontosabb, biztonságosabb kezelést tesz lehetővé, és kisebb terhelésnek teszi ki a szemet, amely így gyorsabban regenerálódik a beavatkozást követően. A korszerű eszközöknek köszönhetően a kezelés teljes mértékben alkalmazkodik a páciens egyéni szükségleteihez.

Az Optimum Látásjavító Lézerközpontban különösen ügyelünk arra, hogy a lehető legbiztonságosabb és leghatékonyabb technológiát tegyük elérhetővé pácienseink számára, ezért a lézeres szürkehályog műtétek során a Stellaris phaco készüléket és a VICTUS femtoszekond lézert alkalmazzuk. Amennyiben részletesebben olvasna a berendezésekről, kattintson ide.

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat