2014 januárjától honlapunk teljesen megújul. Új felépítéssel, menürendszerrel, tartalmakkal, dizájnnal várjuk az érdeklődőket.

A rendszeres megújulás természetes dolog, sőt alapvető követelmény, különösen az internet gyorsan változó világában. A legtöbb szolgáltató néhány évente modernizálja internetes megjelenését, mi azonban honlapunk megújítása mellett további területeken is komoly változásokat valósítunk meg.

Átalakítottuk szolgáltatáspalettánkat. A megszokott szolgáltatásaink mellett olyan új, egyedülálló megoldásokat kínálunk pácienseinknek, amelyek jelentős életminőségbeli javulást hozhatnak az életükbe.

Az Optimum Látásjavító Lézerközpontban 2012 decemberétől elérhető a XXI. század legmodernebb Bausch + Lomb Technolas femtolézere. A Bausch+Lomb Technolas 502 készülék segítségével lehetővé válik, hogy az eddig használt femtosecundumos lézerek hibáit kiküszöbölve még precízebben, gyorsabban és kiszámíthatóbban tudjuk a szaruhártya lebenyt képezni mechanikus metszés (penge használata) nélkül.

Lézerközpontunkban érhető el hazánkban egyedülállóan a szaruhártyán végzett lézeres dioptria korrekciós eljárások legszélesebb választéka. Így mindenki saját igényeihez, lehetőségeihez igazodva választhatja ki a kívánt látáskorrekció típusát.

Több mint 14 éves tapasztalattal a kor igényeihez igazodva, a legfejlettebb technikák bevezetésével magabiztosan jelenthetjük ki, hogy minden egyes nálunk végzett kezelésnek megvan a létjogosultsága, tapasztalt szakembereink azonos biztonsággal végzik a különböző típusú kezeléseket, ezáltal biztosítva a kompromisszumok nélküli látás szabadságát.

OPTIMUM=A KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜLI ÉLESLÁTÁS HELYE!

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat