Jelentkezz ingyenes alkalmassági vizsgálatra itt, és most akár 120 000 Ft kedvezményben részesülhetsz lézeres látásjavító kezeléseink árából!

Lézeres látásjavításra nem mindenki alkalmas. Ilyen esetben mindig javaslatot teszünk szemüveg vagy kontaktlencse viselésre.
Nagy dioptria értékek esetén alternatív megoldásként lehetséges a látásjavító lencseműtét (clear lensectomia, vagy tiszta lencse csere), melynek során a szem saját lencséjét távolítjuk el, és egy műlencsét ültetünk a szembe a szürkehályog-műtéthez hasonlóan.
Az új, beültetett műlencse egyénre szabottan biztosítja a szemüveg nélküli jó távoli látásélességet. Többfókuszú vagy alkalmazkodó műlencse segítségével ma már lehetőség van arra, hogy távoli éleslátás mellett szemüveg nélkül olvashassuk a könyveket, újságokat, élesen láthassuk a számítógép vagy a televízió képernyőjét is.

Ha más szembetegsége akadályozza a lézeres látásjavítás elvégzését Intézetünk ekkor is segítséget tud nyújtani Önnek. Jól felkészült, tapasztalt orvos csapatunk, és kiterjedt korszerű műszerparkunk segítségével magas szintű ellátást tudunk nyújtani szemészeti problémájára.

 

 

 

 

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat