A család szemésze

Gyermekszemészet

Gyermekszemészeti szakrendelésünk várja azokat a családokat, akik szűrő vagy ellenőrző vizsgálatra szeretnék hozni csemetéiket vagy felmerült a gyanú, hogy gyermekük látásával valami probléma lehet. Már három hónapos kortól fordulhatnak hozzánk. Intézetünk kellemes környezetben, nyugodt körülmények között várja Önt és családját.

Speciális területeink: kancsalság, rövidlátás, távollátás.

A kancsalság és a fénytörési hibák mielőbbi felfedezése egy egész életre szóló látásproblémának, a tompalátásnak a kialakulását akadályozhatja meg. A szülő sokszor csak gyanakszik rá, mert a gyermek mozgása, reakciói bizonytalanok, panaszkodik, hogy az iskolában nem látja jól a táblát. Bizonyosságot csak egy alapos orvosi vizsgálat adhat. Az időben felfedezett kancsalság kezelhető, a tompalátás kialakulása megelőzhető.

Ne feledje, hogy a jó látás a gyermeke fejlődéséhez, jó iskolai előmeneteléhez feltétlenül szükséges!
Kisgyermekét szükség esetén gondozásba vesszük, állapotának javulását, változását nyomon követjük, a kapott eredményeknek megfelelően folytatjuk kezelését, hogy a legjobb eredményt érjük el.

Hogyan jelentkezhet gyermekszemészeti szakrendelésünkre?

Kérjük, hívja a következő telefonszámot, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a lent feltüntetett e-mailcímen keresztül, ahol asszisztensünkkel egyeztetheti a vizsgálat időpontját, és megtudhat mindent a vizsgálattal kapcsolatban.

Telefon: (+36 1) 275-5590

E-mail: info@optimuminfo.hu

További információ gyermekszemészetünkről: acsaladszemesze.hu

 

Az Optimum Gyermekszemészet elérhetőségei

1123 Budapest, Alkotás u. 17-19.
Telefon: 061 / 275-5590
Fax: 061 / 275-5591
E-mail: info@optimuminfo.hu
Facebook: Optimum - Az éleslátás helye
Twitter: Optimum

 

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont tömegközlekedéssel a Déli pályaudvartól egy rövid sétával gyorsan elérhető.A gépkocsival érkezők részére a Gyermekszemészet környezetében az utcán van parkolási lehetőség.

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat