fbpx

Az Optimum Szemészet továbbra is zavartalanul üzemel

shutterstock_1564791625_web

Tisztelt Páciensünk!

Ezúton szeretnénk önt tájékoztatni, hogy az Optimum Szemészeten továbbra is gond nélkül folynak a vizsgálatok, kezelések és a műtétek. Professzionális és felelős egészségügyi szolgáltatóként folyamatosan tájékozódunk az aktuális helyzetről és a biztonság érdekében megtesszük a szükséges intézkedéseket.

Az Optimum Szemészet eddig is kiemelt figyelmet szentelt a higiéniai követelmények betartására, a kialakult helyzetre tekintettel azonban további intézkedéseket vezettünk be a Koronavírus járvány időszaka alatt, hogy megóvjuk pácienseinket és dolgozóinkat:

 

  • A szokásos takarítás mellett szükséges időközönként fertőtlenítjük a vizsgálókat, valamint a páciens teret, beleértve az asztalokat, a székeket, a kilincseket, a kártyaelfogadó terminálokat és a vízautomatát.
  • Kérjük, hogy a szemészetre érkezéskor használja a bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítőt.
  • Mellőzzük a kézfogást az orvos és a páciens között.
  • Amennyiben lehetőség van rá, szemészetünkre egy fő kísérővel érkezzen.
  • Influenzaszerű tünetek esetén vagy amennyiben két héten belül a koronavírussal fertőzött országban járt, kérjük, hogy jelezze szemészetünk felé és későbbi dátumra módosítjuk vizsgálati időpontját.

 

Mivel szemészetünkön mindig kiemelt szerepet kapott a biztonság, ezúttal is az a célunk, hogy intézkedéseink révén továbbra is megfelelő környezetet teremtsünk pácienseink részére.

Köszönjük megértését és megszokott szolgáltatásainkkal várjuk szeretettel az Optimum Szemészeten. Jó egészséget kívánunk!

 

Üdvözlettel:

Az Optimum Szemészet vezetősége

Optimum térkép

Elérhetőségek

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció