Bemutatkozunk

2000 óta működő szemészeti magánintézetként különböző szemészeti problémák diagnosztizálásában és kezelésében nyújtunk segítséget a legújabb technológiák alkalmazásával.

Tapasztalt és stabil orvosi csapatunk szaktudása, sokéves műtéti tapasztalata és technikai felszereltségünk lehetővé teszi, hogy az ambuláns tevékenységünk mellett egynapos sebészeti ellátást is végezzünk. Korszerű diagnosztikai eszközeink hatékony segítséget jelentenek a szemészeti panaszok mögött rejlő betegségek gyors felfedezésében és a kezelés mielőbbi elvégzésében.

Világvezető Bausch+Lomb technológia

A 160 éves fejlesztési és gyártási tapasztalattal rendelkező Bausch+Lomb világvezető technológiájának köszönhetően eljárásainkkal megoldást nyújtunk minden korosztály látásproblémájára.

Az új műtéti technikák jelentősen növelik a kezelések biztonságát, pontosságát, továbbá gyorsabbá teszik a látás műtét utáni helyreállását a lézeres látásjavító beavatkozások és a szürkehályog műtétek esetében is.

Magyarországon első magánintézetként nálunk vált elérhetővé a szürkehályog lézeres műtéti kezelése.

Intézetünk működésének alapelve a legkorszerűbb ellátás és a személyre szabott látásjavítás. Kiemelt figyelmet fordítunk munkatársaink folyamatos fejlesztésére, hogy naprakész szaktudással és a legjobb megoldásokkal tudjunk szolgálni.

Várjuk az Optimum Szemészetben, csendes és nyugodt környezetben, a Budai 12. kerület zöldövezetében!

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem

Elérhetőségek