fbpx

Bemutatkozunk

2000 óta működő szemészeti magánintézetként különböző szemészeti problémák diagnosztizálásában és kezelésében nyújtunk segítséget a legújabb technológiák alkalmazásával.

Mi már több mint 20 éve a szemészetre szakosodtunk, tudásunkat folyamatosan naprakészen tartjuk, mindig a legújabb, egyben leghatékonyabb innovációk alkalmazására törekszünk. Szakorvosaink nemcsak gyógyítanak, hanem a hazai és nemzetközi tudományos életben is aktív szerepet vállalnak. Mi nemcsak a szemét gyógyítjuk, a látásával együtt az életminőségét is javítjuk!

Több mint 20 éves tapasztalattal és a legmodernebb technológiákkal várjuk

Az Optimum Szemészeten mi abban tudunk segíteni Önnek, hogy ismét kinyitjuk a szemét a világra: visszaadjuk a színeket, a formákat, az éles kontúrokat, újra rácsodálkozhat a világ szépségeire, élménnyé varázsoljuk az életet. Több mint 20 éves tapasztalatunkkal és a legmodernebb technológiák alkalmazásával kezeljük a legtöbb látásproblémát, de ennél igazából sokkal többet teszünk: visszaadjuk elveszettnek hitt, korábbi életét.

Végig kísérjük Önt az úton, miközben egyéni, személyre szabott kezeléseket biztosítunk minden korosztály számára, akár már 6 hónapos kortól.

Tapasztalt szakorvosainknak köszönhetően az Optimum Szemészet volt az első magánegészségügyi intézmény Magyarországon, ahol elkezdtük a lézeres szürkehályog-műtétek végzését. Erre a mai napig büszkék vagyunk.

A fejlődés azonban itt nem állt meg. Naprakész tudással felvértezve és high-tech eszközök segítségével várjuk Önt családias, meghitt környezetben, hogy a látásán keresztül visszaadhassuk Önnek az egész világot.


 

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció
Optimum térkép

Elérhetőségek