fbpx

Biztonság és garancia lézeres beavatkozásokra

Az Optimum Szemészet 2000-ben nyitotta meg kapuit, az azóta eltelt időszak alatt sok tízezer vizsgálatot és eredményes lézeres kezelést végeztünk el. A 20 éves tapasztalatunk birtokában kijelenthetjük, hogy több tízezer ember életét tettük jobbá.

Csúcstechnológiás, egyénre szabott lézeres kezelések, tapasztalt szakorvosok: ez az Optimum Szemészet

A 160 éves fejlesztési és gyártási tapasztalattal rendelkező Bausch+Lomb világvezető technológiájának köszönhetően lézeres eljárásainkkal minden korosztály látásproblémájára megoldást nyújtunk. A különböző lézeres látásjavító kezelésekhez a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, így az eljárások teljesen biztonságosak és fájdalommentesek.

A precíz diagnosztikai vizsgálatokat követően előre meg tudjuk becsülni az egyénre szabott lézeres kezelések eredményét és a látásjavulás mértékét. Tapasztalataink alapján a kezelések csupán kevesebb, mint egy százalékában tapasztalható eltérés a tervezett és a várt dioptriaváltozás között, ami a szervezet egyéni reakciójának eredménye.

Orvosi garanciát biztosítunk munkánkra

Bizonyos esetekben a kívánt cél elérése érdekében egy második, finomító kezelést is elvégzünk. Amennyiben erre azért van szükség, mert a korábban kitűzött célértéktől az első műtét során eltértünk, a korrekciós műtétet térítésmentesen végezzük.

A 20 éves Optimum Szemészet több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakorvosai gyakori résztvevői és előadói belföldi és külföldi tudományos kongresszusoknak egyaránt.


Gondolkozik a lézeres szemműtéten? Jöjjön el ingyenes alkalmassági vizsgálatunkra, találkozzon orvosainkkal!

Az ingyenes alkalmassági vizsgálaton feltérképezzük, elemezzük a szemét és megállapítjuk, hogy alkalmas-e a műtétre. Amennyiben alkalmasnak bizonyul, szakorvosaink az Ön szemére legmegfelelőbb kezeléseket ajánlják és ismertetik az adott eljárás részleteit.

Jelentkezzen alkalmassági vizsgálatunkra, hogy szemére szabott kezelésünkkel megtapasztalhassa a kompromisszumok nélküli éleslátás örömét!

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció
Optimum térkép

Elérhetőségek