Biztonság és garancia

Az Optimum Szemészet megnyitása óta sok tízezer vizsgálatot és eredményes kezelést végeztünk el. 20 év tapasztalat birtokában kijelenthetjük, hogy több tízezer ember életét változtattuk meg.

Az precíz diagnosztikát követően előre meg tudjuk becsülni az egyénre szabott kezelések eredményét és a látásjavulás mértékét. Saját tapasztalataink azt mutatják, hogy a kezelések csupán kevesebb, mint egy százalékában tapasztalható eltérés a tervezett és a várt dioptriaváltozás között, ami a szervezet egyéni reakciójának eredménye.

Garanciát vállalunk munkánkra!

Bizonyos esetekben a kívánt cél elérése érdekében egy második, finomító kezelést is elvégzünk. Amennyiben erre azért van szükség, mert a korábban kitűzött célértéktől az első műtét során eltértünk, a korrekciós műtétet természetesen térítésmentesen végezzük.

A lézeres kezelésekhez a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, így az eljárások teljesen biztonságosak és fájdalommentesek.

Szakorvosaink tudásának folyamatos fejlesztése mellett gyakori résztvevői és előadói tudományos belföldi és külföldi kongresszusoknak, tapasztalataikat pedig a rendszeres műtéti helyzetek gyarapítják.

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem

Elérhetőségek