fbpx

Élő közvetítés az Optimum Szemészetből.

optimum-elo-kozvetites-az-optimum-szemeszetbol

Az egyik legnagyobb hazai szemészeti kongresszuson, a Magyar Műlencse Implantációs és Refraktív Sebészeti Társaság (SHIOL) Kongresszusán az Optimum Szemészet is kiemelt szerepet kapott, hiszen bemutattuk az intézetünk által alkalmazott VICTUS technológiát.

  1. április 7. és 9. között Siófokon tartották meg a második legnagyobb hazai szemészeti kongresszust, a Magyar Műlencse Implantációs és Refraktív Sebészeti Társaság (SHIOL) Kongresszusát. A rendezvény meghatározó jelentőséggel bír szakmai körökben, hiszen a szemsebészet területén, azon belül is a szürkehályog műtétekkel kapcsolatos áttöréseket, legújabb eredményeket, vezető technológiákat és eljárásokat mutatják be oktatási céllal a szakma képviselőinek. A kongresszuson résztvevők élő közvetítéseken keresztül pillanthatnak bele egy-egy újdonság gyakorlati alkalmazásába. Idén az egyik élő közvetítés helyszíne az Optimum Szemészet volt, amely során szakmai közönség előtt mutattuk be a nálunk elérhető VICTUS femtoszekunder lézert és annak alkalmazását lézeres szürkehályog műtét során. Az élőben közvetített operációt Prof. Dr. Biró Zsolt, a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Szemészeti Klinikájának igazgatója végezte. A Pécsi Tudományegyetem partnerintézeteként Prof. Dr. Biró Zsolt rendszeresen végez szürkehályog műtéteket klinikánkon.

A hazai szemészeti magánintézetek közül egyedül az Optimum Szemészet érhető el a szakmai körökben is elismert VICTUS technológia, amely pontosabb és biztonságosabb kezelést tesz lehetővé pácienseink számára. Amennyiben részletesebben olvasna a szürkehályog műtétek során alkalmazott eszközökről, kattintson ide.

Optimum térkép

Elérhetőségek

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció