Ismét várjuk az Optimum Szemészeten!

A korábbi, március 16-i EMMI miniszteri utasítás alapján az Optimum Szemészet leállította a műtéti beavatkozásokat és csak sürgős, vagy látást veszélyeztető esetben fogadhatta a pácienseket.

A korlátozást 2020.05.04.-től feloldották egy újabb EMMI miniszteri utasítás alapján, így Intézetünk visszatér a régi kerékvágásba és a telefonos előjegyzést követően újra fogadhatja a pácienseket. Elvégezzük a szükséges vizsgálatokat és folytatjuk az egynapos szemsebészet keretein belül a műtéteket.

Odafigyelünk biztonságára

Természetesen a biztonsági előírások és az utasításokban foglaltak betartása mellett indulunk újra, hiszen számunkra elsődleges pácienseink egészségének védelme. Fontos, hogy minden műtéthez negatív COVID-19 teszt szükséges.

Jelentkezzen be hozzánk telefonon és foglaljon időpontot!

Az Optimum Szemészeten az új előírások figyelembevétele mellett 2020.05.04.-től lehetőség van az elmaradt és a tervezett műtéti időpontok újbóli egyeztetésére, továbbá prémium műlencse műtétek, lézeres szürkehályog műtétek, lézeres látásjavító műtétek és az egynapos sebészeti beavatkozások egyaránt ismét elvégezhetők.

A szürkehályog kezelése nem várhat. Önnek sem kell! Jelentkezzen most!

A járványügyi helyzet miatt a szürkehályog-műtéti várólisták hosszabbak lettek, nálunk azonban nem kell heteket, hónapokat várnia, rövid időn belül garantáljuk az Önnek megfelelő műtétet.

Lásson jobban - éljen jobban!

A látás az egyik legnagyobb kincse. Törődjön vele! Ha valamilyen látásproblémája van, jelentkezzen be hozzánk telefonon, foglaljon időpontot, segítünk!

Elérhetőségek

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció