Alternatív megoldások

45 éves életkor felett, az életkor előrehaladtával egyre gyakrabban jelennek meg a szemlencsében szürkehályogra utaló jelek melyek a látásproblémákat tovább fokozzák. Ilyen összetett esetekben a lézeres korrekció már nem feltétlenül alkalmazható. Egyéni tényezők figyelembevétele alapján is jobb megoldás eben az esetben az, hogy a szem saját lencséje helyére egy megfelelő dioptriaértékű speciális műszemlencsét ültetünk be. Így biztosítjuk, hogy a szürkehályog nem okoz többé látásproblémát és egyúttal lehetőségünk van a dioptria korrekcióra és a szem elveszett alkalmazkodó képességének korrekciójára. Ezek a műlencsék a speciális optikai kialakításuknak köszönhetően képesek a szem elveszett alkalmazkodóképességét pótolni.
Az eljárás technikáját illetően a látásjavító lencseműtétek megegyeznek a szürkehályog jól bevált és nagy biztonsággal végzett műtéti kezelésével.

Fedezze fel a három fókuszú műlencsék világát!

A három fókuszú műlencsék három éleslátási tartományt kínálnak. A távoli (5m-nél távolibb) és az olvasást biztosító közeli (0-0,3 m) zónák mellett ma már lehetővé vált a kettő között lévő köztes távolság éleslátása is. A manapság rendkívül népszerűnek számító három fókuszú műlencsékkel jelentősen csökkenthető az olvasószemüveg és más, beltéri szemüvegek használata.

A többfókuszú műlencsék közül a technológiai vezető FineVision háromfókuszú műlencsét javasoljuk.

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem

Elérhetőségek