fbpx

Alternatív megoldások

Az életkor előrehaladtával, főként 45 éves életkor felett egyre gyakrabban jelennek meg a szemlencsében szürkehályogra utaló jelek melyek a látásproblémákat tovább fokozzák. Ilyen összetett esetekben a lézeres korrekció már nem feltétlenül alkalmazható.

A megoldás: speciális optikai kialakítású műlencse beültetése

Egyéni tényezők figyelembevétele alapján is jobb megoldás eben az esetben az, ha a szem saját lencséje helyére egy megfelelő dioptriaértékű speciális műszemlencsét ültetünk be. Így biztosítjuk, hogy a szürkehályog nem okoz többé látásproblémát és egyúttal lehetőségünk van a dioptria korrekcióra, valamint a szem elveszett alkalmazkodó képességének korrekciójára is. A műlencsék speciális optikai kialakításuknak köszönhetően képesek a szem elveszett alkalmazkodóképességét pótolni.

Az eljárás technikáját illetően a látásjavító lencseműtétek megegyeznek a szürkehályog jól bevált és nagy biztonsággal végzett műtéti kezelésével.

Fedezze fel a három fókuszú műlencsék világát!

A három fókuszú műlencsék legfőbb előnye, hogy három éleslátási tartományt kínálnak. A távoli (5m-nél távolibb) és az olvasást biztosító közeli (0-0,3 m) zónák mellett ma már lehetővé vált a kettő között lévő köztes távolság éleslátása is.

A manapság rendkívül népszerűnek számító három fókuszú műlencsékkel jelentősen csökkenthető az olvasószemüveg és más, beltéri szemüvegek használata.

A többfókuszú műlencsék közül a FineVision vezető technológiával rendelkező FineVision háromfókuszú műlencsét javasoljuk.


Jelentkezés ingyenes alkalmassági vizsgálatra

A látásjavító lencseműtétet megelőzően egy részletes, megközelítőleg 1,5-2 órás fájdalommentes szemvizsgálaton kell részt vennie, melynek során nem csupán feltérképezzük szemének állapotát, de általános egészségi állapotára is kitérünk.

Jelentkezzen most alkalmassági vizsgálatunkra, hogy szemére szabott kezelésünkkel átélhesse az éles látás örömét!

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Optimum térkép

Elérhetőségek