fbpx

Extracor eljárás

Az elmúlt 20 éves szakmai tapasztalatunk alapján kiderült, hogy nem minden páciensünk alkalmas a SUPRACOR lézeres kezelésre, esetükben azonban létezik egy jól bevált, hatékony lézeres megoldás, az EXTRACOR eljárás.

Biztonságos, precíz technológia

Az EXTRACOR eljárás során a szemészet területére specializálódott, 160 éves fejlesztési és gyártási tapasztalattal rendelkező világhírű amerikai vállalat, a Bausch+Lomb excimer lézerét használjuk, amely a legjobb kezelési algoritmusokat biztosítja. Az eljárás a lebenyképzéssel végzett ZYOPTIX ELITE kezelési programra épül.

Hatékony, gyors és fájdalommentes megoldás a komfortos látásért

A fájdalommentes, gyors és biztonságos EXTRACOR kezelés során az egyik szemet távolra, míg a másik szemet közelre korrigáljuk. Ezáltal a két szem együttes éleslátása biztosítja a komfortos látást minden távolságra. A kezelés segítségével megszabadulhat az olvasószemüveg rendszeres használatától és az azzal járó kényelmetlenségektől.


Jelentkezés ingyenes alkalmassági vizsgálatra

A lézeres kezelést egy részletes, megközelítőleg 1,5-2 órás fájdalommentes vizsgálat előzi meg, melynek során nem csupán feltérképezzük szemének állapotát, de általános egészségi állapotára is kitérünk.

Jelentkezzen most ingyenes alkalmassági vizsgálatunkra, hogy szemére szabott kezelésünkkel átélhesse az éles látás örömét!

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Optimum térkép

Elérhetőségek