Páciens vélemények

Mindenkinek jár az éleslátás!

Hiszünk abban, hogy mindenki megérdemli, hogy látása kiváló legyen, éppen ezért választottuk a nagy hagyományokkal rendelkező és kifejezetten a szemészet területére specializálódott Bausch+Lomb cég legkorszerűbb berendezéseit és a legmodernebb kezelési módokat, hogy Ön elégedett legyen az eredménnyel.

A pácienseink 98%-a ajánlaná ismerőseinek, barátainak az Optimum Szemészetet.

Már 5 éve kontaktlencsét viseltem, előtte pedig szemüveget 7 évig. Fantasztikus érzés, hogy este nem fárad el a szemem a kontaktlencsétől, a szemüveg nem párásodik be télen a szobába, nem kell este, reggel a kontaktlencsével szenvednem.

Máthé András

A szemüvegemet még néha keresem, de már nincs. Egy szebb új világ tárult fel előttem, jó látni, nyugodtan élni a mindennapokat. Jó látást mindenkinek.

Karácsony József

Általában én mindenféle műtéttől rettegek, de a kapott és olvasott ismertetőt követően melyben a beavatkozás fájdalommentességéről olvastam meggyőzött, hogy érdemes belevágnom. 1 hónap telt el a műtét óta és örülök neki, hogy legyőztem a félelmemet, a műtét teljesen megváltoztatta az életem.

Falusi Krisztina

A munkám során egy időben kell közelre illetve távolra is jól látni. Az ehhez szükséges szemüvegek (kb.3 év) árából megvolt a műtét! Újra úgy látok, mint több x évvel ezelőtt.

Mórotz Zoltán

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem

Elérhetőségek