fbpx

Várható eredmények

Az öregszeműség (presbyopia) kezelésére használt SUPRACOR és EXTRACOR lézeres eljárások a szeme alakjához, optikai eltéréseihez, továbbá más egyéni igényekhez is igazodnak. A látásjavító műtétet követően a közeli látásélesség gyorsan helyreáll, így rövid időn belül ismét végezheti a megszokott teendőit és akár már másnap dolgozhat. A legtöbb tevékenységhez akár az olvasószemüvege is nélkülözhetővé válik.

Látása gyorsan helyreáll a presbyopia lézeres kezelése után

A látás gyors helyreállása után az első 6-8 hónapban további látásjavulásra is számíthat, mivel ennyi idő szükséges ahhoz, hogy szervezete alkalmazkodni tudjon a szem megváltozott optikai állapotához.

A várható eredményeket klinikai vizsgálatok igazolják

Európai tanulmányok alapján a SUPRACOR lézeres kezelésen átesett páciensek esetében a következőket tapasztalták:

  • A páciensek 96%-a szemüveg nélkül el tudta olvasni az újságokat és a mobiltelefonok szöveges üzeneteit.
  • A lézeres szemműtéten átesettek 98%-ának többé nincs szüksége szemüvegre számítógépes munkához sem.
  • A kezelés után a páciensek 74%-a nem használ szemüveget gépkocsi vezetéshez akár nappal vagy éjjel vezet.

Jelentkezés ingyenes alkalmassági vizsgálatra

Az öregszeműség kezelésére lézeres eljárásaink fájdalommentes, gyors megoldást kínálnak. Bármelyik lézeres kezelésen is gondolkodik, minden esetben egy részletes, megközelítőleg 1,5-2 órás fájdalommentes vizsgálaton kell részt vennie, melynek során nem csupán feltérképezzük szemének állapotát a legmodernebb technológia segítségével, de általános egészségi állapotára is kitérünk.

Jelentkezzen most ingyenes alkalmassági vizsgálatunkra, hogy szemére szabott kezelésünkkel átélhesse az éles látás örömét!

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Optimum térkép

Elérhetőségek