fbpx

Látogasson el a Facebook oldalunkra!

optimum-latogasson-el-Facebook-oldalunkra

Az Optimum Szemészet nem csak a látásjavítás terén tartja a lépést a modern megoldásokkal, hanem a kommunikáció terén is szeretnénk minden felületen információt adni az újdonságainkról, így az egyik legnagyobb közösségi oldalon, a Facebookon is megtalálhatóak vagyunk.

Számunkra a látásjavító kezelések mellett kiemelten fontos a látásproblémákkal küzdők hatékony, gyors és pontos tájékoztatása. A Facebookon vállalati profilunkat annak érdekében működtetjük, hogy ezen a csatornán keresztül is kapcsolatba léphessenek velünk a látásvizsgálatok vagy a látásjavító kezelések iránt érdeklődők.

Az Optimum Szemészet Facebook oldalán folyamatosan frissülő hírekkel, érdekességekkel és játékokkal találkozhatnak azok a felhasználók, akik követik az oldalunkat. Emellett természetesen az üzenőfalon vagy privát üzenetekben feltett kérdésekre is szívesen válaszolunk. Bízunk benne, hogy így a Facebbokon is sok érdeklődőnek adhatunk majd szakszerű tájékoztatást a látásproblémákkal és a kezelési lehetőségekkel kapcsolatban.

Optimum térkép

Elérhetőségek

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció