fbpx

Alternatív megoldások

A lézeres szemműtét rendkívül széles körben alkalmazható kezelés, ugyanakkor nem mindenki alkalmas a beavatkozás elvégzésére. Jó hír azonban, hogy ekkor sem kell lemondania az éleslátás lehetőségéről! Szemei állapotától függően több látásjavító lehetőség is rendelkezésére áll az Optimum Szemészeten.

Nem alkalmazható lézeres szemműtét? A megoldás: egyénre szabott műlencse

Nagy dioptria értékek esetén alternatív megoldásként lehetséges a látásjavító lencseműtét (clear lensectomia, vagy tiszta lencse csere), melynek során eltávolítjuk a szem saját lencséjét és a szürkehályog-műtéthez hasonlóan egy Önnek megfelelő műlencsét ültetünk a szemébe.

A műlencsék előnyei

Az új, beültetett műlencse pontos tervezés alapján, egyénre szabottan biztosítja a jó távoli látóélességet. A háromfókuszú műlencsék segítségével ma már lehetőség van arra, hogy a távoli éleslátás mellett akár szemüveg nélkül olvasson, és újra élesen láthassa a telefonját, a televíziót vagy a számítógép képernyőjét.

Szemüveg és kontaktlencse

Vannak olyan esetek, amikor egyik műtéti megoldás sem jöhet szóba, ilyenkor segítünk a hagyományos látásjavító eszközök, a szemüveg és a kontaktlencse kiválasztásában.

A speciális diagnosztikai eszközeink segítségével végzett kivizsgálás alapján javaslatot teszünk az eddig használt szemüvegének vagy kontaktlencséjének módosítására vagy ajánljuk a korábbi eszközök további használatát.

Az Optimum Szemészet több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakorvosi csapata komplex szemészeti ellátást nyújt szemészeti problémáira.

Jelentkezés alkalmassági vizsgálatra

Jelentkezzen alkalmassági vizsgálatunkra, hogy kiderüljön, alkalmas-e a lézeres látásjavításra!

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Optimum térkép

Elérhetőségek