fbpx

Astigmia kezelése lézeres szemműtéttel

Az astigmia, vagyis a belső szemtengelyferdülés a szaruhártya nem megfelelő, szabálytalan alakja következtében kialakuló képtorzulás. Mivel a szaruhártya nem képes a fényt egy pontra fókuszálni, homályos látás alakul ki.

Akár egy életre szóló megoldást keres? Válassza a lézeres szemműtétet!

A csúcstechnológiás és fájdalommentes lézeres szemműtétünk során szabályossá tesszük a szaruhártya alakját olyan módon, hogy több görbületet kezelünk egyidejűleg annak érdekében, hogy a látóhártyán egy pontban gyűljenek össze a fénysugarak. Ennek eredményeként a homályos látás megszüntethető.

Lézeres látásjavítás mínusz 6 és plusz 6 dioptriaérték között

Astigmia esetén általában a mínusz 6,0 D és plusz 6,0 D közötti értékek kezelhetők, de a szóba jöhető lézeres szemműtét a szaruhártya vastagságától is függ, akárcsak a többi, gyakori látásprobléma esetén.

Az alkalmassági vizsgálat eredménye alapján szemész szakorvosa javaslatot tesz az Ön számára legmegfelelőbb lézeres látásjavító kezelésre. A teljes mértékben egyénre szabott kezelési programjaink segítségével meghatározzuk, hogy a szaruhártyát hol és milyen mértékben kell megváltoztatni ahhoz, hogy kiváló látása lehessen.

Az Optimum Szemészeten tapasztalt szakemberek és a legkorszerűbb technológiák állnak rendelkezésére a sikeres lézeres szemműtétek elvégzéséhez.

Jelentkezés ingyenes alkalmassági vizsgálatra

Jelentkezzen alkalmassági vizsgálatunkra, hogy szemére szabott kezelésünkkel újra megtapasztalhassa a kompromisszumok nélküli éleslátás örömét!

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Optimum térkép

Elérhetőségek