fbpx

MVM Bónuszprogram – Lézeres látásjavítás

Éleslátás akár egyetlen nap alatt

Győzze le a szemüveg és a kontaktlencse által szabott korlátokat és élvezze a szabadságot. Jelentkezzen díjmentes konzultációra és változtassa meg életét kedvezményesen elérhető, személyre szabott kezeléseink segítségével. A bónuszprogramban történő részvétellel most az utólagos kontrollvizsgálatok árát is megspórolja.

Mit kell tudnom a kezelésről?
Leteszem a szemüvegem

Megszabadítjuk szemüvegétől. Gyorsan és fájdalommentesen.

A szemüveg és a kontaktlencse viselése olyan kötelesség, amely kényelmetlenné teszi a hétköznapokat. Míg a szemüveg állandó tisztítást igényel, addig a lencsék behelyezése körülményes és kellemetlen feladat.

Ugye Ön is csak azért használja ezeket az optikai segédeszközöket, mert muszáj? Nélkülük problémás lenne az olvasás, a vezetés, a legtöbb egyszerű, hétköznapi tevékenység.

Sokan vannak ezzel így, mégsem vetik alá magukat olyan kezeléseknek melyek segítségével a látás akár tökéletesen helyreállítható lenne. És hogy miért nem?

A lézeres beavatkozásokkal kapcsolatban alapvetően három tévhit is él a köztudatban: a kezelések megfizethetetlenül drágák, fájdalmasak, és mindennek tetejében veszélyesek is. A napjainkban ismert módszerekre azonban ezek egyike sem igaz.

 • Elérhető ár
  Gondoljon csak bele a következőbe: mekkora az az összeg, amit élete során szemüvegre vagy kontaktlencsére költ? A kiadásokhoz számolja hozzá a használattal járó kellemetlenségeket is. Ugye nem is olyan kevés a végeredmény? A lézeres látáskorrekció ezzel szemben egyszeri, elérhető áron kínál egy olyan dolgot, ami alapvetően felbecsülhetetlen: visszaadja az éleslátás semmihez sem fogható élményét.
 • Fájdalommentes kezelés és gyógyulás
  A látáskorrekciós beavatkozás a tévhittel ellentétben teljesen fájdalommentes. A legapróbb kellemetlenségek elkerülése érdekében a szemet szemcseppel érzéstelenítjük.  A lebenyes kezelés során a lézer pedig a szaruhártya belső, érzéketlen rétegében dolgozik, így a páciens gyakorlatilag meg sem érzi a beavatkozást. Sem a tökéletes látáshoz vezető út, sem a gyógyulás nem jár fájdalommal.
 • Kockázatmentes beavatkozás
  Az Optimum Szemészetnél 20 év praxis alatt fertőzéses szövődmény nem fordult elő. Nem várt problémát ezer esetből egy alkalommal tapasztalunk. Ezek a számok is azt igazolják, hogy a megfelelő steril körülmények között, megfelelő szakmai tapasztalattal és eszközökkel végzett lézeres látáskorrekció a legkisebb kockázattal végezhető szemészeti műtét és teljes mértékben biztonságos.

Ne hagyja, hogy a szóbeszédnek és a tévhiteknek köszönhetően a szemüveg vagy a kontaktlencse győzedelmeskedjen. A lézeres látásjavító beavatkozásnak köszönhetően nem kell többé ezektől az optikai segédeszközöktől függnie. Nincs több bepárásodó lencse, vége az egész napos viseléstől kialakuló szemirritációnak és fáradtságnak. A tökéletes látás mellett a beavatkozásnak köszönhetően szabadságérzetét is visszanyeri.

„Az én látásom is korrigálható?”

Egyetlen díj- és kötelezettségmentes konzultáció elég ahhoz, hogy szakmai szemmel, teljesen fájdalommentesen felmérjük szeme állapotát, és megállapítsuk, milyen személyre szabott kezelés szükséges ahhoz, hogy örökre búcsút inthessen a különböző optikai segédeszközöknek.

Az alkalmassági vizsgálat során felmérjük a látóélességet, a szaruhártya vastagságát és szerkezetét, a szem belső részeinek állapotát, illetve megmérjük a szemnyomást. Amennyiben szükséges, bizonyos esetekben további, speciális látásvizsgáló eszközeinkkel elvégezhető teszteket javaslunk.

A teljes körű kivizsgálás és konzultáció után közösen kiválasztjuk a legmegfelelőbb és személyre szabott látásjavító eljárást. Részletesen megismeri azt is, hogyan kell felkészülnie a kezelésre, mi várható a műtét napján és a kontrollvizsgálatok alkalmával.

Megszabadulok a szemüvegtől

Miért jobb döntés a lézeres szemműtét, mint az optikai segédeszközök?

A lézeres látásjavító kezelések az élet több területén egyszerűbbé teszik a boldogulást. A beavatkozások után nemcsak magabiztosabb és határozottabb, de kényelmesebb és szabadabb életet is élhet, mintha a szemüveg vagy kontaktlencse használata mellett döntene.

 • Biztonság, javuló életminőség

A látáskorrekciós beavatkozás után könnyebb lesz a munkavégzés, biztonságosabb a közlekedés és újból nyugodtan ülhet a volán mögé szemüveg vagy kontaktlencse nélkül. Akár az esti órákban is.

 

 • Szabadság, magabiztosság, kényelem

Lézeres látásjavítás után az optikai segédeszközök többé nem szorítják korlátok közé a mindennapokban. Nemcsak az olvasás és a mobiltelefon kezelése megy majd könnyebben, de újból élmény lesz a sportolás és a szórakozás is. A lézeres kezelés után soha többé nem kell az otthon felejtett szemüveg miatt sem aggódnia.

 

 • Egy új világ felfedezése

Ismerje meg a valóság egy színesebb, kontrasztosabb oldalát. A lézeres látáskorrekció segít abban, hogy visszanyerje fiatalkori éleslátását, és a családi fotók újra életteli, színes élményként elevenedjenek meg Ön előtt.

Nekünk az Ön szeme világa a legfontosabb

Nincs annál jobb dolog a világon, mint amikor egy páciens boldog és elégedett. Felbecsülhetetlen az az érzés, amikor valaki munkánknak köszönhetően kapja vissza éleslátását, ennek hatására pedig új lehetőségek kapui nyílnak meg előtte.

Mi, az Optimum Szemészetnél tudjuk ezt, és éppen ezért 20 éve dolgozunk azon, hogy visszaadjuk pácienseinknek a tökéletesen éles látás semmihez sem fogható élményét. Munkánk iránti elkötelezettségünket pedig mi sem mutatja jobban, mint hogy a korábbi páciensek 98%-a elégedett az eredménnyel, kezeléseinket pedig családtagjainak, barátainak is örömmel ajánlja.

Rendelőnkben mindenkit figyelmes ellátás, felkészült orvosok és mindenre kiterjedő, szakemberek által történő felvilágosítás vár. A beavatkozások során a legmodernebb, high tech eszközök használatával, gondosan kidolgozott szabályrendszer és biztonsági protokoll szerint dolgozunk azon, hogy a végeredmény tökéletes legyen és az esetlegesen előforduló szövődményeket is megelőzzük.

Éleslátás, orvosi garanciával

Az Optimum Szemészet csúcstechnológiájú látásjavító eljárásokat végez, melyek hatékonyságára garanciát vállal. Nálunk pénzéért cserébe mindig a legjobb ellátásban részesül.

Bizonyos esetekben a kívánt cél elérése érdekében egy második, finomító kezelést is elvégzünk. Amennyiben erre azért van szükség, mert a korábban kitűzött célértéktől az első műtét során eltértünk, a korrekciós műtétet térítésmentesen végezzük.

Végleg leteszem a szemüveget

Ők már tisztábban látják a világot

Szeretném, ha én is élesebben látnék

Az idő pénz. Velünk most takarékoskodhat

Késésben van a munkából, mégis értékes perceket kell a kontaktlencse behelyezésével töltenie. Fáradtan dőlne az ágyba, de lefekvés előtt a lencse kivételével kell bíbelődnie. Szinte óránként kell tisztítania a szemüvegét, mert a téli hidegből felszállva a buszra vagy belépve az irodába azonnal bepárásodik. Ugye ismerősek ezek a helyzetek?

A kontaktlencse használata és a rendszeres szemüvegtisztítás sok időt vehet el a fontosabb tennivalóktól. Ha napi szinten összeadjuk ezeket a perceket, az eredmény egy hét alatt akár egy órára is rúghat.

Ezt pedig nem másból, mint a szabadidőnkből vesztegetjük el.

Ezalatt az idő alatt megnézhetnénk egy film háromnegyedét, két fejezetet is elolvashatnánk egy könyvből, vagy elvégezhetnénk az aktuális házimunka oroszlánrészét.

Ha ön úgy dönt, ezeket az értékes perceket a frusztráló rutinfeladatok helyett inkább családjára vagy önmagára fordítaná, a lézeres látásjavítás segítségével két legyet üthet egy csapásra: egyszerre nyerheti vissza éles és kontrasztos látását, és akár megszabadulhat az optikai segédeszközök használatával járó időveszteségtől.

A probléma egy mindössze pár perces kezelés segítségével orvosolható, Ön pedig legtöbb esetben már a beavatkozást követő napon visszatérhet a megszokott, mindennapi tevékenységeihez. Pár nap múlva a látása pedig élesebb lesz, mint korábban valaha.

Vegyen részt ingyenes állapotfelmérő konzultációnkon, ahol 30 perc alatt megmondjuk, milyen kezelés szükséges ahhoz, hogy soha többé ne kelljen a kontaktlencse behelyezésével vagy az elveszett szemüveg keresgélésével bíbelődnie.

Jelentkezem a konzultációra
Nem csak időt szeretnék spórolni

Megfizethetetlen élmény megfizethető áron, az MVM Bónuszprogram segítségével

Azok az ügyfeleink, akik az MVM Bónuszprogramján keresztül választják lézeres látásjavító kezeléseinket, természetesen nem csak időt spórolhatnak. Több különleges kedvezménnyel is segítjük őket abban, hogy visszanyerjék fiatalkori éles látásukat, és újból magabiztos, teljes életet élhessenek.

 • Az MVM Bónuszprogramban résztvevő ügyfelek számára ingyenes, 30 perces konzultációt biztosítunk, melynek keretében gyors és fájdalommentes módszerekkel felmérjük látásuk állapotát, és megállapítjuk, milyen személyre szabott kezelésre van szükségük.
 • Az Optimum Szemészet  25% kedvezményt biztosít minden lézeres látásjavító szemműtétet választók részére.
  Az akció  25.000 Ft értékű orvosi vizsgálatot, és a beavatkozás árából akár 157.500 Ft értékű kedvezményt biztosítunk.
  Jelentkezem az ingyenes konzultációra

Jelentkezzen díjmentes állapotfelmérő konzultációnkra, hogy Ön is letehesse a szemüvegét! Jelentkezését követően kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot időpont-egyeztetés céljából.

Jelentkezem vizsgálatra

+

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció
Optimum térkép

Elérhetőségek