MVM Bónuszprogram – Lézeres látásjavítás

Éleslátás akár egyetlen nap alatt

Győzze le a szemüveg és a kontaktlencse által szabott korlátokat és élvezze a szabadságot. Jelentkezzen díjmentes konzultációra és változtassa meg életét kedvezményesen elérhető, személyre szabott kezeléseink segítségével. A bónuszprogramban történő részvétellel most az utólagos kontrollvizsgálatok árát is megspórolja.

Mit kell tudnom a kezelésről?
Leteszem a szemüvegem

Megszabadítjuk szemüvegétől. Gyorsan és fájdalommentesen.

A szemüveg és a kontaktlencse viselése olyan kötelesség, amely kényelmetlenné teszi a hétköznapokat. Míg a szemüveg állandó tisztítást igényel, addig a lencsék behelyezése körülményes és kellemetlen feladat.

Ugye Ön is csak azért használja ezeket az optikai segédeszközöket, mert muszáj? Nélkülük problémás lenne az olvasás, a vezetés, a legtöbb egyszerű, hétköznapi tevékenység.

Sokan vannak ezzel így, mégsem vetik alá magukat olyan kezeléseknek melyek segítségével a látás akár tökéletesen helyreállítható lenne. És hogy miért nem?

A lézeres beavatkozásokkal kapcsolatban alapvetően három tévhit is él a köztudatban: a kezelések megfizethetetlenül drágák, fájdalmasak, és mindennek tetejében veszélyesek is. A napjainkban ismert módszerekre azonban ezek egyike sem igaz.

  • Elérhető ár
    Gondoljon csak bele a következőbe: mekkora az az összeg, amit élete során szemüvegre vagy kontaktlencsére költ? A kiadásokhoz számolja hozzá a használattal járó kellemetlenségeket is. Ugye nem is olyan kevés a végeredmény? A lézeres látáskorrekció ezzel szemben egyszeri, elérhető áron kínál egy olyan dolgot, ami alapvetően felbecsülhetetlen: visszaadja az éleslátás semmihez sem fogható élményét.
  • Fájdalommentes kezelés és gyógyulás
    A látáskorrekciós beavatkozás a tévhittel ellentétben teljesen fájdalommentes. A legapróbb kellemetlenségek elkerülése érdekében a szemet szemcseppel érzéstelenítjük.  A lebenyes kezelés során a lézer pedig a szaruhártya belső, érzéketlen rétegében dolgozik, így a páciens gyakorlatilag meg sem érzi a beavatkozást. Sem a tökéletes látáshoz vezető út, sem a gyógyulás nem jár fájdalommal.
  • Kockázatmentes beavatkozás
    Az Optimum Szemészetnél 20 év praxis alatt fertőzéses szövődmény nem fordult elő. Nem várt problémát ezer esetből egy alkalommal tapasztalunk. Ezek a számok is azt igazolják, hogy a megfelelő steril körülmények között, megfelelő szakmai tapasztalattal és eszközökkel végzett lézeres látáskorrekció a legkisebb kockázattal végezhető szemészeti műtét és teljes mértékben biztonságos.

Ne hagyja, hogy a szóbeszédnek és a tévhiteknek köszönhetően a szemüveg vagy a kontaktlencse győzedelmeskedjen. A lézeres látásjavító beavatkozásnak köszönhetően nem kell többé ezektől az optikai segédeszközöktől függnie. Nincs több bepárásodó lencse, vége az egész napos viseléstől kialakuló szemirritációnak és fáradtságnak. A tökéletes látás mellett a beavatkozásnak köszönhetően szabadságérzetét is visszanyeri.

„Az én látásom is korrigálható?”

Egyetlen díj- és kötelezettségmentes konzultáció elég ahhoz, hogy szakmai szemmel, teljesen fájdalommentesen felmérjük szeme állapotát, és megállapítsuk, milyen személyre szabott kezelés szükséges ahhoz, hogy örökre búcsút inthessen a különböző optikai segédeszközöknek.

Az alkalmassági vizsgálat során felmérjük a látóélességet, a szaruhártya vastagságát és szerkezetét, a szem belső részeinek állapotát, illetve megmérjük a szemnyomást. Amennyiben szükséges, bizonyos esetekben további, speciális látásvizsgáló eszközeinkkel elvégezhető teszteket javaslunk.

A teljes körű kivizsgálás és konzultáció után közösen kiválasztjuk a legmegfelelőbb és személyre szabott látásjavító eljárást. Részletesen megismeri azt is, hogyan kell felkészülnie a kezelésre, mi várható a műtét napján és a kontrollvizsgálatok alkalmával.

Megszabadulok a szemüvegtől

Miért jobb döntés a lézeres szemműtét, mint az optikai segédeszközök?

A lézeres látásjavító kezelések az élet több területén egyszerűbbé teszik a boldogulást. A beavatkozások után nemcsak magabiztosabb és határozottabb, de kényelmesebb és szabadabb életet is élhet, mintha a szemüveg vagy kontaktlencse használata mellett döntene.

  • Biztonság, javuló életminőség

A látáskorrekciós beavatkozás után könnyebb lesz a munkavégzés, biztonságosabb a közlekedés és újból nyugodtan ülhet a volán mögé szemüveg vagy kontaktlencse nélkül. Akár az esti órákban is.