fbpx

Kezelési lehetőségek

A szemre szabott lézeres látásjavító műtétnek köszönhetően Ön is leteheti a szemüvegét, akár örökre. Nem kell többet a lencsék tisztításával foglalatoskodnia, vagy azon töprengenie, hogy munkába induláskor berakta-e a nélkülözhetetlennek hitt szemüveget a táskájába.

Biztosan Önnel is előfordult már, hogy csak a munkahelyén vette észre, hogy otthon felejtette a szemüvegét, de ha kontaktlencsét hord az sem a legkényelmesebb, leghatékonyabb látásjavító megoldás.

Ha unja már, hogy nem tudja elolvasni a táblára írt szöveget, vagy azt, hogy szemüveg nélkül elmosódnak a betűk a monitoron, akkor Önnek a szemére szabott, lézeres látásjavító műtétre van szüksége. Abban az esetben is, ha végre ismét tisztán szeretné látni gyermeke arcát, vagy egyszerűen csak a természet utánozhatatlan színeiben gyönyörködne. A szemüveg és a kontaktlencse nem adja vissza ezt a páratlan élményt, ezt a látás- és életminőséget.

Az éleslátás csodafegyvere: a lézer

Bár elsőre furcsának tűnhet, de a lézeres látásjavító beavatkozások nem újkeletű eljárások, már több mint 30 éve örvendeztetik meg a látás örömével az emberek millióit. Az eltelt évtizedek folyamán több, mint 16. 000 000 páciens győződött meg arról, hogy a lézeres eljárások gyors, hatékony és biztonságos megoldást jelentenek a rövidlátás, távollátás és az astigmia okozta problémáikra, amelyeknek köszönhetően ismét kitárult előttük a világ.

Csatlakozzon hozzájuk Ön is!

Tökéletes látás, részletekben gazdag világ – lézerrel

A lézeres kezelések célja az, hogy a szaruhártya alakját a lézersugarak segítségével olyanná formáljuk, hogy a látása ismét kiváló legyen. Minden beteg esetében eltérő, hogy a szaruhártyát hol és milyen mértékben kell megváltoztatni a tökéletes látás érdekében. Ezért biztos lehet benne, hogy egyénre szabott kezelési programokkal fogjuk végig kísérni Önt az éleslátáshoz vezető úton.

Éppen ezért a sort minden esetben egy alkalmassági vizsgálat nyitja.

Amennyiben az alkalmassági vizsgálat során mindent rendben találtunk, jöhet az egyéni kezelési program összeállítása, majd a szükséges kezelések elvégzése. A lézer a szaruhártya alakjának megváltoztatását a szaruhártya belsejében, vagy a szaruhártya hámrétege alatt végezheti el. Ezek alapján kétféle kezelési lehetőséget alkalmazhatunk:

  • lebenyképzéses kezeléseket és
  • felszíni kezeléseket.

Kezelési lehetőségek az Optimum Szemészeten

Intézetünk a Bausch + Lomb lézeres csúcstechnológiáját alkalmazza, így a felszíni kezelések mellett, mind mikrokeratommal, mind femtosecond lézerrel végzett lebenyképzéses eljárásokat is végezhetünk.

A Bausch + Lomb legjobb kezelési algoritmusait használjuk a Zyoptix Elite kezelés tervezésekor, ami lehetővé teszi, hogy a rejtett fénytörési hibák és az összetett fénytörési problémák kezelését is hatékonyan és pontosan elvégezhessük. A kezelés megőrzi a szaruhártya formájának természetes arányait, a lehető legkevesebb szövetmennyiséget távolítja el, ami tovább javítja a látás minőségét nappali, szürkületi vagy éjszakai fényviszonyok között is.

A SUPRACOR kezelés, a presbyopia, vagyis az öregszeműség kezelésére kifejlesztett speciális lézeres eljárás.

Az EXTRACOR kezelés szintén az öregszeműségre jelenthet megoldást. Ilyenkor a két szemen különböző, egyiken közeli, másikon távoli éleslátást hozunk létre, ami együttesen látásának jelentős javulását biztosítja.


Alkalmas a lézeres szemműtétre? Az alkalmassági vizsgálaton kiderül!

Jelentkezzen be most a lézeres szemműtétet megelőző ingyenes alkalmassági vizsgálatra!

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Optimum térkép

Elérhetőségek