Tavaszi kedvezmények

Csúcstechnológiás lézeres kezelések a szemére szabottan

Március 31-ig most ingyenes alkalmassági vizsgálat és kezeléstől függően 25% vagy 120. 000 Ft kedvezmény várja

A 20 éves Optimum Szemészet néhány perces, fájdalommentes, biztonságos lézeres kezeléseivel Önnek is újra tűéles látása lehet!

Az Optimum Szemészeten végzett, hazánkban egyedülálló lézeres kezelések a 160 éves fejlesztési és gyártási tapasztalattal rendelkező, világhírű amerikai vállalat, a Bausch+Lomb egyik legmodernebb lézeres technológiájára épülnek.

Jelentkezzen most az ingyenes alkalmassági vizsgálatra!

A milliméter ezredrészénél is pontosabb lézeres kezelés

Az Optimum Szemészet Zyoptix excimer lézere a milliméter ezredrészénél is pontosabb kezelésre képes. A beépített szemkövető és íriszfelismerő rendszer gondoskodik arról, hogy a lézersugár minden pillanatban a szem legkisebb elmozdulása esetén is a megfelelő helyen fejtse ki a hatását, hogy teljesen egyénre szabott kezelési programokat alkalmazhassunk.

Magyarország legszélesebb kezelési palettájával várjuk

Távol,- vagy közellátó? Astigmiás, netán öregszeműséggel vagy szürkehályoggal küzd? Legyen szó bármilyen látásproblémáról, nálunk a lézeres látásjavító eljárások teljes választékát megtalálja, így biztosan tudunk segíteni, bármilyen látásproblémája is legyen.

Nézze meg lézeres kezeléseinket!

Maximális látásélesség néhány perc alatt, fájdalom nélkül

A modern lézeres szemműtétek gyors, fájdalommentes és akár egy életen át tartó megoldást kínálnak. Sőt, a legtöbb páciens már másnap teljes értékű látással vetheti bele magát a mindennapokba.

A legtöbb lézeres szemműtét csupán néhány percig tart, az előzetes vizsgálattal és a műtétet követő pihenőidővel együtt sem tart tovább 2 óránál.

Jelentkezés lézeres szemműtétre

Miért válasszon minket?

Jelentkezzen most és használja fel kedvezményét később!

Jelentkezzen lézeres szemműtétre, mert március 31-ig az ingyenes alkalmassági vizsgálat és a 12 havi részletfizetés mellett 120 ezer forintos kedvezményt adunk a 45+ presbyóp kezelések árából, valamint 25% kedvezményt biztosítunk a többi refraktív műtétre!

Jelentkezem vizsgálatra

Elérhetőségek

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem