Lézeres látásjavítás – Újévi Akció

Kivételes lézeres látásjavító műtétek a legnagyobb kedvezménnyel!

Az Optimum Szemészet Újévi Akció keretén belül 165.000 Ft értékű kedvezményt biztosít a Zyoptix* és a Supracor* lézeres dioptriakorrekciós szemműtétet választók részére. A világhírű amerikai Bausch+Lomb védjegyzett, néhány perces, fájdalommentes és biztonságos lézeres kezeléseivel újra tűéles látása lehet. Ezeket a hazánkban egyedülálló lézeres kezeléseket ne keresse máshol, kizárólag az Optimum Szemészetén érhetők el.

Tervezzen előre! Biztosítsa a kedvezményét! Jelentkezzen be online alkalmassági vizsgálatra és az elsők között lesz az újra indulásnál!

Jelentkezzen most az Újévi Akcióra!

A milliméter ezredrészénél is pontosabb lézeres kezelés

Az Optimum Szemészet lézerei a milliméter ezredrészénél is pontosabb kezelésre képesek. A beépített multidimenziós szemkövető és íriszfelismerő rendszer gondoskodik arról, hogy a lézersugár minden pillanatban, a szem legkisebb elmozdulása esetén is a megfelelő helyen fejtse ki a hatását, hogy a teljesen egyénre szabott kezelési programok a legtökéletesebb látás elérését biztosíthassák.

Rövidlátó vagy távollátó? Astigmiája van, netán öregszeműséggel küzd?

Legyen szó bármilyen látásproblémáról a Rendkívüli Előjegyzési Akció keretében most biztosan megtalálja a megfelelő megoldást. A ZYOPTIX és SUPRACOR kezelésekhez igénybe vehető akció 20.000 Ft értékű ajándék napszemüveget, 22.500 Ft értékű orvosi vizsgálatot, és a beavatkozás árából 122.500 Ft értékű kedvezményt biztosít az online előjegyzés alapján. A kedvezmény 2021. január 31-ig vehető igénybe.

Kivételes eljárások, rendkívüli kedvezmények!

Vágyódik már arra, hogy végre jól lásson, találkozzon a barátaival, elutazhasson és kötöttségek nélkül élvezze a világ szépségeit? Tervezze meg a lézeres szemműtétét, biztosítsa a vizsgálati időpontját és a kedvezményét, hogy az újraindulásnál már ne kelljen heteket várnia a vizsgálati és műtéti időpontra! Jelentkezzen most a Rendkívüli Előjegyzési Akcióra! Nincs most ennél jobb lehetőség!

Jelentkezzen most az Újévi Akcióra!

Lásson jobban – lásson korlátok nélkül!

*A kedvezmény készpénzre nem váltható. Kizárólag a Zyoptix és a Supracor kezelések esetében használható fel. A kedvezmény a műtéti díj fizetésekor használható fel. A kedvezmény más kedvezményekkel nem vonható össze és nem ruházható át. A kedvezmény 2021.01.31-ig vehető igénybe.

Jelentkezem vizsgálatra

Elérhetőségek

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció