Várható eredmények

A biztonságos és fájdalommentes lézeres eljárások a látás nagymértékű javulását garantálják. A felszíni és lebenyképzéssel végzett kezelések hosszú távú eredményeiben nincs lényeges különbség, de az ehhez vezető időszak jelentősen különbözik.

A felszíni beavatkozások esetén az első 2-3 napban fényérzékenység tapasztalható és fájdalomérzet is előfordulhat. A látásélesség hullámzó az első hetekben, néhány hónap múlva éri el végleges állapotát. A kezelés után feltétlenül szükség van egy hét otthon tartózkodásra.

A lebenyképzéssel járó kezelések és az azt követő időszak fájdalommentes. Akár már másnap teljes lehet a látásélesség. A beavatkozást követő napon már folytathatók a megszokott tevékenységek és a munkavégzés is.

Megváltozik az élete!

Az Optimum Szemészetben végzett eljárásoknál az esetek többségében a szemüveg nélküli látóélesség jobb, mint korábban a legjobb szemüveges látóélesség volt. Mint minden orvosi beavatkozásnak, a lézeres látásjavításnak is lehet nem kívánatos következménye, ezek előfordulási gyakorisága azonban ezrelékes nagyságrendű.

A pácienseink 99%-a szerint az Optimum Szemészet szakembereinek felkészültsége kiváló.

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem

Elérhetőségek