fbpx

Műtőssegéd

A XII. kerületben található Optimum Szemészet csapatába keressük új munkatársunkat

műtőssegéd

pozícióba.

Az Optimum Szemészet 2000 óta kínál komplex megoldásokat a szemészeti vizsgálattól a lézeres látásjavításig. Kiváló technikai felszereltségünk biztosítja, hogy mindig a legmodernebb vizsgálatokat nyújtsuk pácienseink számára. Célunk, hogy személyre szabott látásjavítás révén visszaadjuk a bennünket választó páciensek éles látását.

Nézd meg, mi fontos számunkra és döntsd el, hogy illünk-e hozzád.

Várunk csapatunkba, ha rendelkezel középfokú és szakirányú végzettséggel, valamint hasonló munkakörben szerzett tapasztalattal, precíz, alapos és rendszerető vagy, mivel a munkád során elsődleges szempont lesz a higiénia betartása. Jelentkezz hozzánk, ha szívesen veszel részt csapatépítőkön, céges rendezvényeken és örülsz, ha mentorok segítik a beilleszkedésedet. A szemészet zöldövezetben található, a munkahelyi légkör barátságos, a cafeteriával próbaidő után kiegészülő fizetés versenyképes.

Milyen feladatok várnak rád?

  • Műtőssegédként a feladataid közé tartozik a páciensek műtétre történő előkészítése, műtőbe kísérése.
  • Műtőasztal beállítása, a szükséges eszközök ellenőrzése, valamint a műtét során használatos készülékek bekapcsolása, üzemeltetése.
  • A műtétek előtt és alatt a műtői team kiemelt támogatása.
  • A betegcsere gyors és szakszerű végrehajtása, a műtét után a páciens pihenőbe kísérése, valamint a műtétek között és után a műtőhelyiségben a fertőtlenítő takarítás elvégzése, a rend fokozott figyelemmel kísérése.
  • A műtő anyag- és eszközraktárainak a felügyelete, a készletgazdálkodás támogatása, a beérkező anyagok, eszközök megfelelő rendben történő elhelyezése.

Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődésedet, küldd el fényképes önéletrajzodat az allas@optimuminfo.hu címre.

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció
Optimum térkép

Elérhetőségek