Általános szemészeti kivizsgálás ajándék szárazszem szűréssel
a látás hónapja alatt

Rendszeresen jár szemészeti szűrésre? Fontos lenne!

A rendszeres szemvizsgálat lehetőséget ad, hogy a szemorvos felmérje szemének általános egészségi állapotát, a fénytörési hibákat, valamint segít a szemproblémák korai felismerésében, amikor azok a legjobban kezelhetők.

Legyen lépéselőnyben a szembetegségekkel szemben!

Az Optimum Szemészetnél nagy hangsúlyt fektetünk a prevenció fontosságára. Sok szembetegség nem okoz azonnali tüneteket, amíg a látáskárosodás be nem következik. Így az átfogó és rendszeres szemvizsgálat az egyik legjobb módja látása megőrzésének. Kellő odafigyeléssel és rendszeres szűrővizsgálatokkal olyan betegségek is megelőzhetők és időben diagnosztizálhatók mint például a zöldhályog, a makula degeneráció, a diabétesz okozta látásromlás, szemszárazság és más szemészeti betegségek.

Szánjon időt szeme egészségnek megőrzésére!

Mikor jelentkezzen be szemészeti vizsgálatra?

Ha az elmúlt 1 évben nem volt szemészeti kivizsgálása.
Lehet, hogy gyakrabban javasolt a szemvizsgálat elvégzése, ha:

  • sok időt tölt a képernyő előtt és szemszárazsággal küzd
  • cukorbeteg
  • 40 éves elmúlt és a családjában előfordult glaukóma
  • 55 éves elmúlt és a családjában előfordult szürkehályog
  • egyéb szemproblémákkal küzd

Több mint egy éve volt az utolsó szemvizsgálata?

Jelentkezzen be szemészeti szakorvosi kivizsgálásra október 31-ig és megajándékozzuk egy 30.000 Ft értékű szárazszem szűrővizsgálattal!*

Tudta, hogy a szemszárazság komoly probléma?

A szemszárazság a felnőtt lakosság csaknem egyharmadát érinti valamilyen formában. Nem csoda, hogy ez az egyik leggyakoribb panasz, amivel szemorvoshoz szoktak fordulni az emberek.
Mitől alakul ki? Összefügg az életkorral és a modern életmóddal. A mindennapos telefon- és számítógép-használat, a kontaktlencse viselése, a mesterséges fények is nagyban hozzájárulhat a szemszárazság kialakulásához, de előfordulhat szemműtétet követően is.

Jelentkezem

"*" a kötelező mezőket jelöli

** Hozzájárulásomat bármikor jogosult vagyok visszavonni.

Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

*Az ajándék szárazszem vizsgálat elvégzése az általános szemészeti szakorvosi vizsgálatra történő időpontfoglaláshoz kötött. Az ajánlat az egyéb szemészeti problémák (pl. szürkehályog, zöldhályog stb.) kivizsgálására történő időpontfoglalások esetén nem érvényes.