fbpx

Kongresszuson járt az Optimum Szemészet!

optimum-kongresszuson-jart-az-optimum-szemeszet
  1. március 30. és április 1. között került megrendezésre a Magyar Műlencse Implantációs és Refraktív Sebészeti Társaság Kongresszusa.

Szemészetünk három előadással járult hozzá az esemény színvonalához.

Az Optimum képviseletében Dr. Palotás Csilla, Dr. Kerek Andrea, Dr. Gáspár Beáta és Dr. Kovács Orsolya a Pécsi Tudományegyetemet képviselő Prof. Dr. Biró Zsolttal együttműködve, a trifokális műlencsék sikereiről számoltak be. Megállapították, hogy a trifokális műlencsék a multifokális műlencsékkel megegyező távoli és közeli látóélességet biztosítanak, emellett pedig szignifikánsan jobb köztes látóélességet garantálnak.

Dr. Gáspár Beáta és Dr. Kerek Andrea a Budai Irgalmasrendi Kórházzal, valamint a Szent István és Szent László Kórház-Rendelőintézettel tartottak közös előadást. Egy esettanulmány keretein belül a csontvelő-transzplantáció után kialakult szürkehályog krónikus betegség tüneteiről, veszélyeiről, illetve kezelési módjáról tájékoztatták az érdeklődőket.

Intézetünk és a SOTE képviselői az öregszeműség (presbiópia) SUPRACOR multifokális kezelésének eredményeit is ismertették. Az eljárás hosszú távon is hatékony, jó távoli és közeli látóélességet eredményez, és nem növeli a szaruhártya magasabb rendű eltéréseit.

Optimum térkép

Elérhetőségek

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció