SZEMHÉJPLASZTIKA

A ragyogó tekintetért!

….. Ft ……. kedvezménnyel!

Ft

KEDVEZMÉNY

Szöveg hiányzik

Több, mint megjelenés

Az idő múlásával a bőr egyre többet veszít rugalmasságából, a szem környékén finomabb-mélyebb ráncok jelennek meg. Bár a folyamat nem akadályozható meg, a szemhéjplasztika segítségével akár 6-8 évvel is fiatalabbnak tűnhet. A kialakult ráncok megnehezítik a sminkelést, csökkenthetik a magabiztosságot és a komfortérzetet.

A szemhéjkorrekcióval nem csak esztétikai problémákat lehet megszüntetni, a szemhéj megereszkedése olykor komolyabb gondot is okozhat:

  • A felsőszemhéjon lévő megereszkedett bőr rálóg a szemre, ami szűkíti a látómezőt, ezáltal rontja a látását
  • Akadályozza a biztonságos autóvezetést
  • Megnehezíti az olvasást, a televíziónézést
  • Korlátozza a mindennapokat, rontja az életminőséget

Az Optimum Szemészeten az esztétikai beavatkozások mellett terápiás szemhéjplasztikai beavatkozásokat is végzünk már több évtizede. Őrizze meg fiatalosságát hosszú időre egy jó döntéssel és a mi segítségünkkel!

A szemhéjplasztika első lépése a konzultáció

Az orvosi konzultáció során megvizsgálják Önt, egyeztetik az elvárásait a műtéttel kapcsolatban, megbeszélik a várható eredményt, a műtéti lehetőségeket és a részleteket. A konzultáció során bátran kérdezhet, hiszen itt van lehetősége a felmerülő kérdések tisztázására.

Szakorvosaink szaktudására alapozva bátran állítjuk: Nálunk biztos kezekben van!

Biztonságos, gyors és fájdalommentes

A műtét helyi érzéstelenítésben történik, így valóban fájdalommentes és biztonságos eljárással, rövid felépülési idővel nyerheti vissza szépségét. Az érzéstelenítést követően az orvos a felső szemhéj áthajlási redőjében távolítja el a felesleges bőrt és zsírszövetet. A beavatkozás végén ragasztókötést helyeznek el a varrat vonalán, majd néhány óra múlva már távozhat, és otthonában pihenhet.

A műtétet követően kontroll vizsgálatokra kell visszatérnie, ahol az orvos eltávolítja a varratokat és ellenőrzi a gyógyulás folyamatát.
A műtét biztonságos beavatkozás, fontos azonban tudni, hogy mint minden beavatkozás esetében, így itt is felléphetnek szövődmények. Az esetleges szövődményeket és ezek kezelését a konzultáció során szakorvosainkkal tudja átbeszélni.

Látványos eredmény,
természetes külső

A szemhéjplasztika eredménye látványos és hosszú időre szól. A gondosan elvégzett beavatkozás:

  • visszaadja önbizalmát, esztétikus külsőt kölcsönöz
  • csökkenti a ráncokat, megerősíti a szemkörüli izmokat
  • javítja látását
  • feszesebbé és fiatalosabbá teszi bőrét
  • tekintetét üdébbé és nyíltabbá varázsolja

Árak

Szemhéjrekonstrukcis műtét alkalmassági
vizsgálata

25.000 Ft

Kétoldali felső szemhéjplasztika helyi érzéstelenítéssel

270.000 Ft

Újra fiatalos tekintetre vágyik?
Kérjen időpontot vizsgálatra!

Jelentkezem

"*" a kötelező mezőket jelöli

Consent*
Consent

** Hozzájárulásomat bármikor jogosult vagyok visszavonni.

Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Olvasson tovább a témában

Gyakori kérdések

A szemhéjplasztikát nőkön és férfiakon egyaránt végeznek?

Igen. Meg kell jegyezni, hogy a szemhéjplasztikát jelentős számú férfi és nő választja minden korosztályból a fiatalosabb megjelenés elérése érdekében.

Mennyi a gyógyulási idő a műtétet követően?

A szemhéjplasztikai műtétek után a varratokat 6-8 nap múlva távolítja el az orvos, ekkora záródik be a bőr. Ezt követően a hegek még gyógyulnak, de néhány hét múlva már jelentősen elhalványodnak, 2-3 hónap múlva pedig szinte észrevehetetlenek.
Kontrollvizsgálatra az orvos meghatározott időközönként hívja vissza, hogy ellenőrizze a gyógyulásai folyamatot.

A szemhéjplasztika eredménye tartós?

Általánosságban elmondható, hogy a szemhéjplasztika eredménye hosszútávú, és csak kevés embernek van szüksége arra, hogy a beavatkozást másodszor is elvégeztesse. Az eltávolított zsír nem tér vissza, de természetesen az öregedéssel a bőr ismét meglazulhat. Az eljárás nem tudja megváltoztatni vagy késleltetni a természetes öregedési folyamatot.

Alkalmas vagyok a szemhéjplasztikára?

A műtét előtti konzultáció és vizsgálat során az orvos megállapítja, hogy Ön alkalmas-e a beavatkozásra. A jelentős szemproblémákkal, például glaukómával vagy szemszárazsággal küzdő betegek nem feltétlenül alkalmasak. A konzultáció során külön ki kell térni arra, ha vérhígító gyógyszert szed vagy magas vérnyomással küzd.

Mennyi ideig tart a műtét?

A műtét hossza több tényezőtől is függhet. Általában kétoldali szemhéjplasztika esetén a műtét körülbelül egy órát vesz igénybe.

Mikor látható a szemhéjplasztika beavatkozás után végleges eredmény?

Jelentős változás érzékelhető már 3 héttel később, tekintete tágabb és nyitottabb lesz.
A teljes gyógyuláshoz azonban 2-3 hónap szükséges.

Végezhető szemhéjplasztikai műtét, ha már volt lézeres szemműtétem?

Sokan a lézeres látásjavítás után szembesülnek azzal, hogy a szemüveg eltakarta megereszkedett szemhéjukat és zavarja őket. Amennyiben más kizáró ok nem áll fenn, elvégezhető a beavatkozás.

Lehetnek szövődményei a szemhéjplasztikának?

Mint minden beavatkozást követően, így a szemhéjplasztika után is felléphetnek szövődmények. Ha a műtétet hozzáértő orvos végzi, a szövődmények ritkák és kisebbek. A lehetséges szövődményekről és ezek elkerülési módjairól a konzultáció alkalmával részletesen tájékoztatja Önt orvosa. A műtét után néhány napig minden páciensnél előfordul véraláfutás és duzzanat.

Mikor sportolhatok a műtét után?

Sportolni a műtétet követő 2 hét múlva javasolt.

Mikor sminkelhetek a műtét után?

A műtétet követő tizedik naptól kezdve korlátozás nélkül sminkelhet. A smink eltávolításakor azonban legyen óvatos, ne dörzsölje erősen a szemét.

Jelentkezzen, mindössze egy perc!