fbpx

Lézeres szürkehályog műtét várakozás nélkül

Ne várja ki a hosszú várólistákat, szemészetünkön rövid időn belül műtéti időpontot biztosítunk!

A szürkehályog csak műtéttel kezelhető, de a műtét a legmodernebb lézeres technológiáknak köszönhetően fájdalommentes, biztonságos, végtelenül pontos és hatékony eljárás. A műtét mindössze 10-15 percet vesz igénybe.

A műtét során az elszürkült lencsét eltávolítjuk, helyére egy speciális anyagból készült műlencse kerül, ami helyreállítja a szükséges látóélességet és megszünteti a szürkehályog okozta homályos látást.

Lásson tisztán és felejtse el a szemüveget örökre! A monofokális lencsék csak egy optikai korrekciós zónával rendelkeznek, míg a bifokális műlencsék használatával közelre és távolra is egyaránt láthat. Ha köztes távolságra is tökéletesen szeretne látni érdemes a FineVision® trifokális technológiát választania!

A FineVision® trifokális techonlógia azok számára nyújt megoldást, akik szemüveg nélküli életről álmodnak!

A tórikus trifokális technológiának hála – a monofokális és bifokális lencsékkel ellentétben – Ön minden távolságra, így közelre, köztes távolságra és távolra is egyaránt élesen fog látni szemüveg használata nélkül! Az innovációnak hála újra tisztán láthatja a távoli tárgyakat, gyermekei és unokái arcát, biztonságosan vezetheti az autóját és gond nélkül használhatja számítógépét vagy mobiltelefonját!

A FineVision® trifokális lencsék egyetlen sebészi beavatkozással korrigálni tudják az öregszeműséget, asztigmiát, rövidlátást, vagy távollátást, szükségtelenné téve a szemüveg használatát.
A tanulmányok szerint a FineVision® trifokális műlencsével rendelkező pácinesek közel 95%-a végleg megszabadult a szemüvegétől, vagy kontaktlencsétől.

Jelentkezem

Ne csak álmodjon a szemüveg nélküli életről, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Jelentkezem vizsgálatra

+

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció
Optimum térkép

Elérhetőségek