fbpx

Lézeres szürkehályogműtét

Felejtse el a homályos látást és a tompa színeket!

Az Optimum Szemészet az első magánintézet Magyarországon, ahol már 2015-ben elérhetővé vált a legújabb lézeres szürkehályogműtét. Az általunk alkalmazott csúcstechnológia rendkívüli pontosságot, még nagyobb biztonságot, gyors gyógyulást és kiváló látásélességet biztosít. A műtét után Ön ismét élénk színekben látja világot és gondtalanul folytathatja mindennapjait.

A milliméter ezredrészénél is pontosabb lézeres kezelés

A lézeres szürkehályogműtét az egyik legsikeresebb és legbiztonságosabb orvosi eljárás világszerte. Fájdalommentes, biztonságos, melynek pontosságát és hatékonyságát jelenleg semmi nem múlja felül. A legmagasabb orvosi szaktudást és a legmagasabb technikai felszereltséget követeli meg. Éljen Ön is a lehetőséggel, hogy újra tűéles látása lehessen!

Bővebben a lézeres szürkehályogműtétről

Biztonságos FEMTO lézer technológia

A lézeres szürkehályog-műtétek elvégzésére a szemészet területére specializálódott, világhírű Bausch+Lomb vállalat legkorszerűbb VICTUS FEMTO lézerét alkalmazzuk.

A személyre szabott értékeket beprogramozzuk és a femtolézer segítségével az elszürkült lencsét ultrahang energia nélkül eltávolítjuk. Az eltávolított lencse helyére speciális anyagból készült egyfókuszú vagy többfókuszú prémium lencsét helyezünk. Ez helyreállítja a szükséges látóélességet és megszünteti a szürkehályog okozta homályos látást. Újra visszakapja a színek örömét, és a boldog mindennapokhoz szükséges látás élményét.

Jelentkezés lézeres szürkehályog szemműtétre

PRÉMIUM műlencsék – kiváló látás minden távolságra

A beültetett PRÉMIUM műlencsék torzításmentesek, speciális optikával rendelkeznek. Alapanyaguk szövetbarát, nem okoz irritációt vagy gyulladást. A PRÉMIUM műlencsék legfontosabb előnye, hogy több látásproblémát kezelhetnek egyszerre. Egyedi kialakításuk, több fókuszpontjuk lehetővé teszi, hogy ne csak a távoli tárgyakat lássa élesen, hanem a mobiltelefont és a számítógép monitort is. A műlencsékkel már a cilinderes szemüveg is kiváltható. Egyéb segédeszköz használatra nem igazán lesz szükség, így olvasószemüvegét akár el is elfelejtheti.

Tudjon meg többet a műlencsékről!

Miért válasszon minket?

  • Elsőként alkalmaztunk a FEMTO - lézertechnológiát a szürkehályogműtéteknél a magánintézetek között, így a FEMTO szürkehályogműtétek végzésében a legnagyobb a tapasztalatunk
  • A FEMTO eljárás mellett a szürkehályogműtétek hagyományos ultrahangos eljárását is végezzük
  • Orvostechnológiánk kiforrott, modern és biztonságos
  • A prémium beavatkozást prémium lencsével kombináljuk, és a kezeléseket személyre szabjuk
  • A lézeres látásjavító eljárások teljes választékát kínáljuk
  • A beavatkozásokat családbarát módon, szombaton és vasárnap is végezzük
  • Szakorvosaink tudása kiemelkedő, több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek
  • A minőséget kedvező áron kínáljuk
  • Orvosi garanciát vállalunk
  • Harmonikus, megnyugtató környezetben végezzük el kezeléseinket

Biztosítsa már most a helyét és kerülje el a későbbi várólistát!

A jelenlegi járványügyi helyzetben is számíthat az Optimum Szemészetre! Jelentkezzen be on-line szürkehályog vizsgálatra és műtétre, tanácsadó kollégánk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot és egyezteti a műtét előtti vizsgálati időpontot és biztosítja a helyét a műtétre. Így a vírushelyzet elmúlta után nem kell hosszú heteket vagy akár hónapokat várnia az alkalmassági vizsgálatra és a kezelésre. Keressen minket, segítünk!

Forduljon hozzánk bizalommal, gondoskodunk Önről!

Jelentkezés lézeres szürkehályog szemműtétre

Kérdés esetén írjon az info@optimuminfo.hu email címre.

Telefonos elérhetőségünk és ügyeleti nyitvatartásunk:
Optimum Szemészet +36 1 275 5590
Hétfő-Péntek: 8:00-18:00

A járványügyi helyzetre való tekintettel, pácienseink biztonsága érdekében, pácienseink kisérőinek nincs lehetőség várakozásra a szemészet területén. Köszönjük együttműködésüket!

Jelentkezem vizsgálatra

+

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció
Optimum térkép

Elérhetőségek