Szürkehályog kezelése

A szürkehályog gyógyítása jelenleg kizárólag sebészeti úton történhet. A világon évente több mint 18 millió szürkehályog műtétet végeznek, ezáltal ez a leggyakrabban végzett szemészeti kezelés.

A beavatkozás lényege, hogy a szemlencse megváltozott, elhomályosodott belső részét eltávolítjuk és a megmaradó vékony lencsetokba egy mesterséges lencsét helyezünk annak érdekében, hogy a látásélességet és a látás minőségét helyreállítsuk. A műtét cseppérzéstelenítésben történik. Nagy biztonsággal végezhető és fájdalommentes beavatkozás, mely összesen 15-20 percet vesz igénybe.

Prémium minőségű, szövetbarát műlencsék

A beültetett prémium műlencsék mindegyike torzításmentes, kiváló optikával rendelkezik, szövetbarát alapanyaguk nem okoz irritációt vagy gyulladást. A lencsék legfontosabb előnye, hogy több látásproblémát kezelhetnek egyszerre: a műlencsékkel már cilinderes szemüvegét is kiválthatja, sőt, akár olvasószemüvegét is elfelejtheti.

Egyéni tényezőktől függően a műtét kórházi bennfekvést általában nem igényel és egynapos sebészeti ellátás keretében elvégezhető. A beültetett műlencsével a látás minősége gyorsan helyreáll, így sokan már a beavatkozás másnapján jól látnak az operált szemükkel.

Lézeres eljárások csúcstechnológiával!

A műtéti biztonság növelése és az elérhető eredmények javítása érdekében kiemelt figyelmet szentelünk az alkalmazott technológiák kiválasztására és fejlesztésére. Ennek eredményeként intézetünk az első szemészeti magánintézet Magyarországon, ahol az ultrahangos technika mellett lézer segítségével végzünk szürkehályog műtéteket.

A Bausch+Lomb által kifejlesztett és általunk választott technológia két legfontosabb egysége a Stellaris mikrosebészeti rendszer, mely a legfejlettebb technológiai megoldásokat kínálja, továbbá a Victus femtoszekundumos lézer, ami nagyobb pontosságot, biztonságosabb műtétet, kisebb kockázatot, a szemre nézve pedig kisebb terhelést, illetve gyorsan helyreálló látásélességet jelent. A műtét számos lépését a lézerkészülék automatikusan végzi el, az előre beállított, teljes mértékben egyénre szabott paramétereknek megfelelően. A műlencsék beültetését természetesen a szemsebész végzi.

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem

Elérhetőségek