fbpx

Lézeres szürkehályog műtét

A szürkehályog (cataracta) gyógyítása jelenleg kizárólag sebészeti úton történhet. Ennek legújabb módszere a lézeres szürkehályog műtét.

Az Optimum Szemészeten alkalmazott VICTUS femtoszekundum lézer a milliméter ezredrészénél is pontosabb, csökkenti a műtéti szövődmények kialakulásának esélyét. A készülékbe épített OCT kamera segítségével az operáló orvos egy képernyőn látja a szem belsejének apró részleteit és követi a lézer működését. A műtét számos lépését a lézerkészülék automatikusan hajtja végre az előre beállított, teljes mértékben egyénre szabott paramétereknek megfelelően. Az elszürkült lencse apró darabjainak eltávolítását és a műszemlencse beültetését természetesen az operáló orvos végzi.

A biztonság mindenek előtt

műtéti biztonság növelése és az elérhető eredmények javítása érdekében kiemelt figyelmet szentelünk az alkalmazott technológiák kiválasztására és fejlesztésére.

Ezért döntöttünk a Bausch+Lomb cég Stellaris mikrosebészeti rendszere és VICTUS femtoszekundum lézere mellett, ami nagyobb pontosságot, biztonságosabb műtétet, kisebb kockázatot, a szemre nézve pedig kisebb terhelést, illetve gyorsan helyreálló látóélességet jelent.

Élen járunk a szürkehályog kezelésében!

  • Az Optimum Szemészet az első magánintézet hazánkban, amelyik a hagyományos ultrahangos technika mellett elkezdte a femtolézeres szürkehályog műtétek alkalmazását
  • A legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk a lézeres szürkehályog kezelésében, hiszen a legtöbb lézeres lencseműtétet intézetünk végzi
  • Kiváló látóélességet és gyors gyógyulást biztosítunk
  • A beavatkozások fájdalommentesek és biztonságosak

Helyreállítjuk látását

A szürkehályog műtét lényege, hogy a szemlencse megváltozott, elhomályosodott belső részét eltávolítjuk és a megmaradó vékony lencsetokba egy mesterséges lencsét helyezünk annak érdekében, hogy a látóélességet és a látás minőségét helyreállítsuk.

Prémium műlencsék minden élethelyzethez!

A műtét során beültetett prémium műlencsék mindegyike torzításmentes, kiváló optikával rendelkezikszövetbarát alapanyaguk nem okoz irritációt vagy gyulladást. A műlencsék egyik nagy előnye, hogy több látásproblémát is kezelhetnek egyszerre. A műlencsékkel már a cilinderes szemüvegét is kiválthatja, sőt, az olvasószemüvegét is elfelejtheti.

Kiváló látás akár már a műtét másnapján

A szürkehályog műtét kórházi bennfekvést általában nem igényel és egynapos sebészeti ellátás keretében elvégezhető. A beültetett műlencsével a látás minősége gyorsan helyreáll, így sokan a szürkehályog műtétet követő napon már jól látnak az operált szemükkel.

Ismerje meg szürkehályog műtéti csomagjainkat, melyek FEMTO lézerrel is elérhetőek!


Jelentkezzen előzetes vizsgálatra

A lézeres szürkehályog műtétet megelőzi egy részletes, megközelítőleg 1,5-2 órás fájdalommentes szemvizsgálat, melynek során nem csupán feltérképezzük szemének állapotát, de általános egészségi állapotára is kitérünk.

Jelentkezzen most előzetes vizsgálatunkra, hogy szemére szabott kezelésünkkel átélhesse az éles látás örömét!

Jelentkezem vizsgálatra

+

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Elérhetőségek