fbpx

Lézeres szürkehályog műtét

A szürkehályog (cataracta) gyógyítása jelenleg kizárólag sebészeti úton történhet. Ennek legújabb módszere a lézeres szürkehályog műtét.

Az Optimum Szemészeten alkalmazott VICTUS femtoszekundum lézer a milliméter ezredrészénél is pontosabb, csökkenti a műtéti szövődmények kialakulásának esélyét. A készülékbe épített OCT kamera segítségével az operáló orvos egy képernyőn látja a szem belsejének apró részleteit és követi a lézer működését. A műtét számos lépését a lézerkészülék automatikusan hajtja végre az előre beállított, teljes mértékben egyénre szabott paramétereknek megfelelően. Az elszürkült lencse apró darabjainak eltávolítását és a műszemlencse beültetését természetesen az operáló orvos végzi.

A biztonság mindenek előtt

műtéti biztonság növelése és az elérhető eredmények javítása érdekében kiemelt figyelmet szentelünk az alkalmazott technológiák kiválasztására és fejlesztésére.

Ezért döntöttünk a Bausch+Lomb cég Stellaris mikrosebészeti rendszere és VICTUS femtoszekundum lézere mellett, ami nagyobb pontosságot, biztonságosabb műtétet, kisebb kockázatot, a szemre nézve pedig kisebb terhelést, illetve gyorsan helyreálló látóélességet jelent.

Élen járunk a szürkehályog kezelésében!

  • Az Optimum Szemészet az első magánintézet hazánkban, amelyik a hagyományos ultrahangos technika mellett elkezdte a femtolézeres szürkehályog műtétek alkalmazását
  • A legnagyobb tapasztalattal rendelkezünk a lézeres szürkehályog kezelésében, hiszen a legtöbb lézeres lencseműtétet intézetünk végzi
  • Kiváló látóélességet és gyors gyógyulást biztosítunk
  • A beavatkozások fájdalommentesek és biztonságosak

Helyreállítjuk látását

A szürkehályog műtét lényege, hogy a szemlencse megváltozott, elhomályosodott belső részét eltávolítjuk és a megmaradó vékony lencsetokba egy mesterséges lencsét helyezünk annak érdekében, hogy a látóélességet és a látás minőségét helyreállítsuk.

Prémium műlencsék minden élethelyzethez!

A műtét során beültetett prémium műlencsék mindegyike torzításmentes, kiváló optikával rendelkezikszövetbarát alapanyaguk nem okoz irritációt vagy gyulladást. A műlencsék egyik nagy előnye, hogy több látásproblémát is kezelhetnek egyszerre. A műlencsékkel már a cilinderes szemüvegét is kiválthatja, sőt, az olvasószemüvegét is elfelejtheti.

Kiváló látás akár már a műtét másnapján

A szürkehályog műtét kórházi bennfekvést általában nem igényel és egynapos sebészeti ellátás keretében elvégezhető. A beültetett műlencsével a látás minősége gyorsan helyreáll, így sokan a szürkehályog műtétet követő napon már jól látnak az operált szemükkel.

Ismerje meg szürkehályog műtéti csomagjainkat, melyek FEMTO lézerrel is elérhetőek!


Jelentkezzen előzetes vizsgálatra

A lézeres szürkehályog műtétet megelőzi egy részletes, megközelítőleg 1,5-2 órás fájdalommentes szemvizsgálat, melynek során nem csupán feltérképezzük szemének állapotát, de általános egészségi állapotára is kitérünk.

Jelentkezzen most előzetes vizsgálatunkra, hogy szemére szabott kezelésünkkel átélhesse az éles látás örömét!

A járványügyi helyzetre való tekintettel, pácienseink biztonsága érdekében, pácienseink kisérőinek nincs lehetőség várakozásra a szemészet területén. Köszönjük együttműködésüket!

Jelentkezem vizsgálatra

+

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Optimum térkép

Elérhetőségek