fbpx

Technológiánk

A szem finom részleteinek feltérképezéséhez és a szembetegségek okozta elváltozások felismeréséhez ma már elengedhetetlen a korszerű gépek használata. Az innovatív technológiáknak köszönhetően a diagnosztikai eszközeink a szemek minden apró részletét megmutatják. A látásproblémák megállapítása mellett a gyógyulási folyamat nyomon követesében és a kezelés eredményességének ellenőrzésében is rendkívül fontos szerepet játszanak eszközeink.

Gyors, biztonságos és fájdalommentes eljárások!

A szemészet területére specializálódott Bausch+Lomb legkorszerűbb berendezéseit választottuk a lézeres látásjavítás és a lézeres szürkehályog-műtétek elvégzésére.

A Zyoptix excimer lézer és a Victus femtoszekundum lézer a milliméter ezredrészénél is pontosabb kezelésre képes. A beépített íriszfelismerő rendszer biztosítja, hogy teljesen egyénre szabott kezelési programokat alkalmazzunk. A szemkövető rendszer gondoskodik arról, hogy a lézersugár minden pillanatban a szem bármilyen elmozdulása esetében is a megfelelő helyen fejtse ki a hatását.

A Stellaris phacoemulsifikációs készülék a szürkehályog műtét alapvető eszköze. A műtétet végző szemész szakorvos az elszürkült szemlencsét egy igen kicsi seben keresztül tudja eltávolítani és a maximális optikai eredmény érdekében egy műszemlencsét ültet a helyére. Intézetünkben a szemészeti gyakorlatban használt műlencsék minden típusa elérhető. A modern eszközeinknek köszönhetően a beavatkozást követően a szemek gyorsabban gyógyulnak és a látásélesség is hamarabb helyreáll.

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció
Optimum térkép

Elérhetőségek