fbpx

Csak nálunk elérhető, személyre szabott ZYOPTIX ELITE lézeres látásjavító kezelés

A Magyarországon csak az Optimum Szemészetén elérhető eljárás a Bausch + Lomb Technolas korszerű excimer lézerének különleges, egyénre szabott látásjavító kezelése, ami kizárólag a saját látásjavító eszközeivel és lézereivel együtt alkalmazható.

A szuperlátás elérése többé nem lehetetlen!

A szemészet terén 165 éves tapasztalattal bíró német cég excimer lézere a valaha kifejlesztett legjobb kezelési algoritmusait nyújtja, ezért alkalmas a teljesen egyénre szabott kezelésre. A ZYOPTIX ELITE eljárás korszerűségével, személyre szabottságával kiemelkedik a lézeres szemműtétek közül, emellett a legmodernebb lebenyképzéses technológiát képviseli.

A fénytörési hibák lézeres kezelésében piacvezető és innovatív Bausch+Lomb legkorszerűbb berendezései gondoskodnak a szem finom részleteinek feltérképezéséről, illetve a szembetegségek okozta elváltozások felismeréséről. Az innovatív technológiáknak köszönhetően a diagnosztikai eszközeink a szemek minden apró részletét megmutatják.

A ZYOPTIX ELITE kezelés legfőbb előnyei

A Zyoptix a Bausch + Lomb védjegye. A Zyoptix eljárás egyik legfőbb előnye, hogy már a diagnosztika is precíz, speciális eszközökkel történik. Az intézetünkben alkalmazott ZYOPTIX Diagnosztikai Munkaállomás térben feltérképezi a szaruhártya alakját, és a szem valamennyi fénytörési hibáját. Az úgynevezett aberrométer nevű eszköz az, amely az összetett fénytörési hibákat is kiszűri, így semmi sem marad rejtve.

A szaruhártya görbületének megváltoztatásához a legújabb, úgynevezett repülőpontos (flying spot) módszert alkalmazzuk, amely azt jelenti, hogy a számítógép által vezérelt lézersugár pásztázó mozgást végez a kezelendő területen, miközben finoman és nagy pontossággal formálja át a szaruhártyát olyanná, hogy látásod kiváló lehessen.

ZYOPTIX: a milliméter ezredrészénél is pontosabb lézeres kezelés

Az Optimum Szemészet Zyoptix excimer lézere a milliméter ezredrészénél is pontosabb kezelésre képes. A beépített szemkövető és íriszfelismerő rendszer gondoskodik arról, hogy a lézersugár minden pillanatban a szem legkisebb elmozdulása esetén is a megfelelő helyen fejtse ki a hatását, hogy teljesen egyénre szabott kezelési programokat alkalmazhassunk. Ennek köszönhetően lézeres szemműtéteink extra pontossággal valósulnak meg.

A rövidlátás, távollátás, az astigmia, vagyis a belső szemtengelyferdülés és a presbyopia okozta látási problémák esetében adott korrekciós javaslat ezért minden eddiginél személyre szabottabb lesz.

A kezelési program úgy szünteti meg a rejtett fénytörési hibákat, hogy a szaruhártya formájának természetes arányai megmaradnak. Ez azért felbecsülhetetlen, mert a látás minősége nappali, szürkületi és éjszakai fényviszonyok között is javul.

Hogyan segít a ZYOPTIX ELITE kezelés a látáshibákon?

  • Valamennyi ismert fénytörési hiba esetén sikeresen alkalmazzuk.
  • A rejtett és összetett fénytörési hibákat is komplex módon kezelhetjük vele.
  • A rejtett fénytörési hibák kezelését úgy végezhetjük el vele, hogy a szaruhártya formájának természetes arányait megőrizzük. Ez azért lényeges, mert így tovább javul a látás minősége nappali, szürkületi vagy éjszakai fényviszonyok között egyaránt.
  • Az eltávolítandó szövetmennyiség is csökken, ami ugyancsak tovább javítja a látás minőségét. Minél modernebb egy lézeres szemkezelés, annál kevésbé veszi igénybe a szaruhártyát. A ZYOPTIX ELITE kíméletes a szaruhártyához, a szükséges korrekció precíz elvégzésén túl vigyáz arra is, hogy a lehető legkisebb mértékben változtasson rajta.
  • A teljesen egyéni fénytörési hibánk olyan, akár az ujjlenyomatunk. A ZYOPTIX rendszer feltárja az egyedi eltéréseket és ehhez igazodóan szünteti meg a fénytörési hibákat.

Jelentkezés alkalmassági vizsgálatra

Jelentkezzen alkalmassági vizsgálatunkra, hogy szemére szabott kezelésünkkel megtapasztalhassa a kompromisszumok nélküli éleslátás örömét!

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció
Optimum térkép

Elérhetőségek