Anti-aging Karisma kezelés

Bőröregedés gátló kezelés selyem kollagénnel

karisma anti aging

Mi a Karisma kezelés?

‍A Karisma kezelés egy forradalmian új anti aging módszer, amely a bőr mélyhidratálására és fiatalítására szolgál. A kezelés lehetővé teszi, hogy bőre visszanyerje fiatalság és hidratáltság érzését anélkül, hogy invazív beavatkozásra lenne szükség. Ez az innovatív eljárás hatékonyan stimulálja a kollagén termelését, így segít a bőrnek visszanyerni a feszességet és ragyogást.

A Karisma kezelés lényege

A kezelés olyan kollagénstimulációs eljárás, amelyet a bőr mélyhidratálására és fiatalítására fejlesztettek ki. Ez a kezelés olyan különleges hatóanyagokat tartalmaz, mint a nagy molekulatömegű, nem keresztkötött hialuronsavak, pro-kollagén (α1 R-polipeptidlánc) és karboxi-metil-cellulóz. Ezek az összetevők elősegítik a bőr regenerálódását, a kollagén termelését és az elaszticitását.


A hialuronsav a kollagén mellett alapvető hatóanyag a mélyhidratáláshoz. A hialuronsav hidratáló hatása mellett antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, így tovább fokozza a kezelés eredményességét. A Karisma növeli az I. típusú pro-kollagén C-peptid termelését. A karboximetil-cellulóz gátolja a hialuronsav bontásáért felelős enzim működését. Ez a hatóanyag hozzájárul a kezelés hatékonyságához és hosszantartó eredményéhez.

A kezelés anti aging hatása hosszú távon is érezhető, akár egy évig is megmaradhat. Emellett a kezelés a hagyományos ráncfeltöltő kezelésekkel ellentétben természetes vonásainkat is megtartja, így az arc nem veszti el egyediségét. A Karisma egyenletesen oszlik el a bőrfelszín alatt, nem fejt ki volumen növelő hatást.

Természetes

Teljesen természetes összetevőkből áll, kémiai térhálósító szerek használata nélkül.

Biokompatibilis

Teljesen biokompatibilis, elősegíti a bőr veleszületett regenerációs képességét.

Biztonságos

Nem allergén, tekintettel az anyagok természetes eredetére.

A Karisma kezelés eredményei

A Karisma számos anti aging előnnyel jár a bőr számára. A finom ráncok kisimulnak, a bőr rugalmasabbá válik, és a hidratáltságnak köszönhetően bőre visszanyeri üdeségét és feszességét. A kezelés emellett alkalmas az aknés hegek kezelésére is, mivel segít a bőr szerkezetének javításában.

Kinek javasolt ez az anti aging kezelés?

A kezelés a kollagénhiány megelőzése céljából már 18 éves kor felett is ajánlott. Az öregedő bőr szerkezetének újramodellezésére pedig az idősebb korosztály számára is kiváló választás a teljesen természetes összetevőkből álló kezelés.

Hogyan zajlik a kezelés?

A Karisma kezelés egyszerű és gyors anti aging eljárás, melyet egy orvos esztétikai konzultáció előz meg. A kezelés során először is, az orvos alaposan megtisztítja és előkészít a bőrt a kezelés előtt, majd érzéstelenítő krémet visz fel a területre. Ezután a Karisma terméket finoman beinjektálják a bőrbe a kívánt területeken. A kezelés fájdalommentes, és a bejuttatott hatóanyagok néhány nap alatt egyenletesen eloszlanak a bőrben.

A kezelés időtartama általában rövid, akár ebédidőben is elvégezhető. A kezelés nem igényel lábadozási időt. Az eredmények azonban azonnal észrevehetők, és fokozatosan javulnak az idő múlásával.


Az optimális eredmény érdekében a kezelést ajánlott 1-3 alkalommal megismételni az első kezelést követően.

Milyen területeken alkalmazható a
 Karisma kezelés?

A kezelést különböző területeken alkalmazhatjuk, beleértve az arcot, a nyakat, a dekoltázst és akár a kézfejet is. A kezelés nem tartalmaz allergizáló anyagokat, ezért bárki választhatja. A leggyakrabban az arc üdeségének visszanyerése érdekében alkalmazzák. Az arc vonalai és vonásai megtartják eredeti formájukat, így a kezelés természetes megjelenést eredményez.

Vegye igénybe a Karisma anti aging kezelést kedvezményes áron, akár 20% kedvezménnyel!

Karisma bőrmegújító kezelés árak

Kérjen időpontot konzultációra és fedezze fel a hidratált, fiatalos bőr titkát!

Jelentkezem

"*" a kötelező mezőket jelöli

** Hozzájárulásomat bármikor jogosult vagyok visszavonni.

Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Gyakori kérdések

Biztonságos a Karisma kezelés?

A kezelés biztonságos és kíméletes eljárás, amelyet tapasztalt orvosok végeznek. A Karisma termékek természetes összetevőket tartalmaz, és biokompatibilis az emberi szövetekkel. Ezért nagyon minimális az allergiás reakciók kockázata.

Milyen mellékhatások jelentkezhetnek a kezelést követően?

Mint a legtöbb szépészeti kezelést követően, néhány mellékhatás jelentkezhet egyéni adottságoktól függően. A kezelés után a bőr enyhe pirosodást mutathat, de ez néhány óra alatt elmúlik. Ritkán előfordulhat bevérzés, de ez általában veszélytelen és rövid időn belül felszívódik.

Mire figyeljek a kezelés után?

A Karisma kezelés után fontos, hogy gondoskodjon bőrének megfelelő ápolásáról. Használjon hidratáló krémet, amely segít megőrizni bőre nedvességtartalmát és rugalmasságát.
A kezelést követően kerülje a közvetlen napfényt és használjon napvédő krémet a bőr védelmére. Kerülje a szaunázást, a kezelés napján még ne sminkeljen.