fbpx

Lézeres szürkehályog műtét

Szürkehályog kezelés Önnek csúcstechnológiával!

A szürkehályog (cataracta) csak műtéttel kezelhető, de a műtét a legmodernebb technológiáknak köszönhetően forradalmain megújult. Az eddigi hagyományos ultrahangos eljárás mellett új lézeres eljárással is elvégezhető a szürkehályog műtét. A lézeres szürkehályog műtét egy fájdalommentes, biztonságos, végtelenül pontos és hatékony eljárás, ami mindössze 10-15 percet vesz igénybe.

Örökre megszüntetjük a szürkehályog kellemetlen tüneteit!

A szemészet területére specializálódott Bausch+Lomb egyik legkorszerűbb VICTUS femtoszekond lézerét alkalmazzuk a lézeres szürkehályog-műtétek elvégzésére. Az egyénre szabott értékeknek megfelelő, előre beprogramozott lézerkészülék segítségével végzett  műtét során az elszürkült lencse eltávolításra kerül, helyére egy speciális anyagból készült műlencse kerül, ami helyreállítja a szükséges látóélességet és megszünteti a szürkehályog okozta homályos látást. A szürkehályog műtét az egyik legsikeresebb és legbiztonságosabb orvosi eljárás.

Tapasztalt orvosaink azért ajánlják ezt az eljárást, hogy az egyénre szabott lézeres szürkehályog műtéttel kisebb kockázat mellett gyorsabb gyógyulást biztosítsanak Önnek.

Jelentkezzen,
mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció

Forradalmian új lézeres technológia

Biztonságos és hatékony eljárás

Gyors javulás

Felejtse el a tompa színeket!

Az Optimum Szemészet az első magánintézet Magyarországon, ahol elérhetővé vált a lézeres szürkehályog műtét.

A technológia nagyobb pontosságot, biztonságosabb műtétet, a szemre nézve kisebb terhelést, illetve gyorsan helyreálló látásélességet biztosít, hogy Ön ismét a maga valójában láthassa a világ valódi színeit és mielőbb gondtalanul folytathassa mindennapjait.

Bővebben

Jelentkezzen, mindössze egy perc alatt!

Jelentkezem Videókonzultáció

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Optimum térkép

Elérhetőségek