fbpx

Szemhéjplasztika - a kortalan tekintetért

Újra fiatalos tekintetre vágyik?

Az idő kíméletlen karmester. A tükörbe nézve saját szemünkkel láthatjuk, ahogy az idő múlásával bőrünk egyre többet veszít a rugalmasságából. Ennek egyik legbiztosabb jelei a szem környékén megjelenő finomabb-mélyebb ráncok, valamint a szemhéj megereszkedett bőre.

Az esztétikai változás mellett, még a látását is zavarhatja olvasás, vagy akár vezetés közben. A szemhéjplasztika azonban az a beavatkozás, amely által kortalan tekintetet és zavartalan látást kölcsönözhet magának.

Zavartalanul várjuk az Optimum Szemészeten a megszokott nyitvatartási időben!

Intézetünk a járványügyi szabályok betartása mellett továbbra is folytatja működését. Telefonos előjegyzés és egyeztetés után fogadjuk pácienseinket.

Jelentkezzen be most szemhéjplasztikára és biztosítjuk az Önnek megfelelő, egyeztetett időpontot, így nem kell heteket vagy akár hónapokat várnia az alkalmassági vizsgálatra és kezelésre. Keressen minket, segítünk!

Éljen a lehetőséggel!

Jelentkezzen,
mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció

Szakorvosi vizsgálat

Helyi érzéstelenítés

Látás korlátok nélkül

Ragyogó tekintet

Amennyiben még nem barátkozott meg az évek múlásával, nyerje vissza fiatalos, üde külsejét szemhéjplasztikával, hogy ismét elégedetten nézhessen bele a tükörbe. Nemcsak az elismerő pillantásokat fogja magára vonzani, de az önbizalma és a magabiztossága is egycsapásra visszatér, ha a szemhéjplasztika mellett teszi le a voksát.

Szabaduljon meg szemhéjplasztikával az életkora árulkodó jeleitől!

Szemhéjplasztika biztonságosan, fájdalommentesen a fiatalos tekintetért

Amennyiben az évek szemmel jól látható jeleit szeretné eltüntetni, mert a tükörbe nézve ismét a friss, fiatalos, önbizalommal teli énjét akarja maga előtt látni, akkor a szemhéjplasztika a tökéletes választás.

A szemhéjplasztikai műtétek során hatékonyan és gyorsan korrigáljuk a szemhéjon található bőrfelesleget annak kimetszésével, hogy tekintete ismét nyitottá és fiatalossá váljon. A biztonsága érdekében a műtéti beavatkozásokat minden esetben szakorvosi vizsgálat előzi meg, belgyógyászati és aneszteziológusi alkalmassági vizsgálat mellett.

A szemhéjplasztikai műtéteket helyi érzéstelenítéssel végezzük el, így valóban fájdalommentes eljárással nyerheti vissza szépségét. Rövid idővel a beavatkozást követően, már távozhat, nem kell hosszas kórházi benntartózkodásra készülnie. Kizárólag a szükséges és előre megbeszélt kontrollvizsgálatokra kell majd visszatérnie hozzánk.

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Optimum térkép

Elérhetőségek