SZEMHÉJPLASZTIKA

A ragyogó tekintetért!

Látványos eredmény,
természetes külső

Szakorvosi
vizsgálat

Helyi
érzéstelenítés

Gyors és
fájdalommentes

….. Ft ……… kedvezménnyel!

Ft

KEDVEZMÉNY

Szöveg hiányzik

Bővebben
szemhéjplasztika után mosolygó hölgy

Több, mint megjelenés

Az idő múlásával a bőr egyre többet veszít rugalmasságából, a szem környékén finomabb-mélyebb ráncok jelennek meg. Bár a folyamat nem akadályozható meg, a szemhéjplasztika segítségével akár 6-8 évvel is fiatalabbnak tűnhet. A szem körüli ráncok megnehezítik a sminkelést, csökkenthetik a magabiztosságot és a komfortérzetet.

A szemhéjkorrekcióval nem csak esztétikai problémákat lehet megszüntetni, a szemhéj megereszkedése olykor komolyabb gondot is okozhat:

  • A felsőszemhéjon lévő megereszkedett bőr rálóg a szemre, ami szűkíti a látómezőt, ezáltal rontja a látását
  • Akadályozza a biztonságos autóvezetést
  • Megnehezíti az olvasást, a televíziónézést
  • Korlátozza a mindennapokat, rontja az életminőséget

Az Optimum Szemészeten az esztétikai beavatkozások mellett terápiás szemhéjplasztikai beavatkozásokat is végzünk már több évtizede. Őrizze meg fiatalosságát hosszú időre egy jó döntéssel és a mi segítségünkkel!

A szemhéjplasztika első lépése a konzultáció

Az orvosi konzultáció során megvizsgálják Önt, egyeztetik az elvárásait a műtéttel kapcsolatban, megbeszélik a várható eredményt, a műtéti lehetőségeket, tájékoztatja a további részletekről és a műtét menetéről. A konzultáció során bátran kérdezhet, hiszen itt van lehetősége a felmerülő kérdések tisztázására.

Szakorvosaink szaktudására alapozva bátran állítjuk:
Nálunk biztos kezekben van!

Biztonságos, gyors és fájdalommentes

A műtétet helyi érzéstelenítésben végzik, így valóban fájdalommentes és biztonságos eljárással, rövid felépülési idővel nyerheti vissza szépségét. Az érzéstelenítést követően az orvos a felső szemhéj áthajlási redőjében távolítja el a felesleges bőrt és zsírszövetet. A beavatkozás végén ragasztókötést helyeznek el a varrat vonalán, majd néhány óra múlva már távozhat, és otthonában pihenhet.

A műtétet követően kontroll vizsgálatokra kell visszatérnie, ahol az orvos eltávolítja a varratokat és ellenőrzi a gyógyulás folyamatát.
A műtét biztonságos beavatkozás, fontos azonban tudni, hogy mint minden beavatkozás esetében, így itt is felléphetnek szövődmények. Az esetleges szövődményeket és ezek kezelését a konzultáció során szakorvosainkkal tudja átbeszélni.

Látványos eredmény,
természetes külső

A szemhéjplasztika eredménye látványos és hosszú időre szól. A gondosan elvégzett beavatkozás:

  • visszaadja önbizalmát, esztétikus külsőt kölcsönöz
  • csökkenti a ráncokat, megerősíti a szemkörüli izmokat
  • javítja látását
  • feszesebbé és fiatalosabbá teszi bőrét
  • tekintetét üdébbé és nyíltabbá varázsolja

Szemhéjplasztika
előtte-utána képek

Szemhéjplasztika árak

Szemhéjrekonstrukciós műtét alkalmassági
vizsgálata

30.000 Ft

Kétoldali felső szemhéjplasztika helyi érzéstelenítéssel

325.000 Ft

Újra fiatalos tekintetre vágyik?
Kérjen időpontot vizsgálatra!

Jelentkezem

"*" a kötelező mezőket jelöli

** Hozzájárulásomat bármikor jogosult vagyok visszavonni.

Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Gyakori kérdések

Mi a célja a szemhéjplasztikának?

A szemhéjműtét korrigálhatja a lógó felső szemhéjakat, amelyek lelóghatnak és zavarhatják a perifériás látást. A felesleges ráncos bőr eltávolításával a szemhéjplasztika „kinyitja” a szemet, és frissebb, ragyogóbb, fiatalosabb és kipihentebb megjelenést kölcsönöz az arcnak.

A beavatkozást nőkön és férfiakon egyaránt végeznek?

Igen. Meg kell jegyezni, hogy a szemhéjplasztikát jelentős számú férfi és nő választja minden korosztályból a fiatalosabb megjelenés elérése érdekében.

Mennyi a gyógyulási idő a műtétet követően?

A szemhéjplasztikai műtétek után a varratokat 6-8 nap múlva távolítja el az orvos, ekkora záródik be a bőr. Ezt követően a hegek még gyógyulnak, de néhány hét múlva már jelentősen elhalványodnak, 2-3 hónap múlva pedig szinte észrevehetetlenek.
Kontrollvizsgálatra az orvos meghatározott időközönként hívja vissza, hogy ellenőrizze a gyógyulásai folyamatot.

A szemhéjplasztika eredménye tartós?

Általánosságban elmondható, hogy a műtét eredménye hosszútávú, és csak kevés embernek van szüksége arra, hogy a beavatkozást másodszor is elvégeztesse. Az eltávolított zsír nem tér vissza, de természetesen az öregedéssel a bőr ismét meglazulhat. Az eljárás nem tudja megváltoztatni vagy késleltetni a természetes öregedési folyamatot.

Alkalmas vagyok a szemhéjplasztikára?

A műtét előtti konzultáció és vizsgálat során az orvos megállapítja, hogy Ön alkalmas-e a beavatkozásra. A jelentős szemproblémákkal, például glaukómával vagy szemszárazsággal küzdő betegek nem feltétlenül alkalmasak. A konzultáció során külön ki kell térni arra, ha vérhígító gyógyszert szed vagy magas vérnyomással küzd.

Mennyi ideig tart a műtét?

A műtét hossza több tényezőtől is függhet. Általában kétoldali szemhéjplasztika esetén a műtét körülbelül egy órát vesz igénybe.

Mikor látható a szemhéjplasztika beavatkozás után végleges eredmény?

Jelentős változás érzékelhető már 3 héttel később, tekintete tágabb és nyitottabb lesz.
A teljes gyógyuláshoz azonban 2-3 hónap szükséges.

Végezhető szemhéjplasztikai műtét, ha már volt lézeres szemműtétem?

Sokan a lézeres látásjavítás után szembesülnek azzal, hogy a szemüveg eltakarta megereszkedett szemhéjukat és zavarja őket. Amennyiben más kizáró ok nem áll fenn, elvégezhető a beavatkozás.

Lehetnek szövődményei a szemhéjplasztikának?

Mint minden beavatkozást követően, így a szemhéjplasztika után is felléphetnek szövődmények. Ha a műtétet hozzáértő orvos végzi, a szövődmények ritkák és kisebbek. A lehetséges szövődményekről és ezek elkerülési módjairól a konzultáció alkalmával részletesen tájékoztatja Önt orvosa. A műtét után néhány napig minden páciensnél előfordul véraláfutás és duzzanat.

Mikor sportolhatok a műtét után?

Sportolni a műtétet követő 2 hét múlva javasolt.

Mikor sminkelhetek a műtét után?

A műtétet követő tizedik naptól kezdve korlátozás nélkül sminkelhet. A smink eltávolításakor azonban legyen óvatos, ne dörzsölje erősen a szemét.

A szemhéjplasztika lehet orvosi szempontból szükséges?

Ha szemhéjának lógása zavarja a látómezőjét, a beavatkozás „orvosilag indokolt” lehet. A műtét előtt szemészorvosa átfogó szemészeti vizsgálatot végez.

Milyen korhatárig lehet szemhéjplasztikát elvégeztetni?

A szemhéjműtét elvégzésének nincsen felső korhatára. A felső szemhéjakon a bőr megereszkedése gyakran az öregedés jeleivel együtt jelentkezik. Főként a negyvenes és ötvenes éveikben járó nők alkotják a páciensek többségét, de genetikától függően már fiatalabb korban is előfordulhat a szemhéj megereszkedése, valamint férfiak körében is egyre népszerűbb a beavatkozás. Ha Ön jó egészségnek örvend, és nincsenek komolyabb szemproblémái, akkor önmagában az életkora nem jelenthet akadályt, hogy elvégezhető legyen a beavatkozás.

Jelentkezzen, mindössze egy perc!
Jelentkezem