fbpx

Gyermekszemészet - Szűrő- és ellenőrző vizsgálatok, kezelések

Látásproblémát észlel gyermekénél?

Ne habozzon, nem érdemes várni! A szemészeti vizsgálat vagy igazolja, hogy gyermekének szemei egészségesek, vagy még időben felismeri a problémát! Az időben felfedezett kancsalság kezelhető, a tompalátás megelőzhető, a fénytörési hibák korrigálhatók. Az alapos szűrő- és ellenőrző vizsgálatok fontossága kiemelkedő a látásproblémák korai felismerésében. Egy egész életre szóló problémát előzhet meg gyermekénél az időben elvégzett szemészeti vizsgálattal.

Keresse fel az Optimum Szemészet barátságos rendelőjét, ahol megnyugtató választ kap kérdéseire és megfelelő kezelésben részesül gyermeke!

Zavartalanul várjuk az Optimum Szemészeten a megszokott nyitvatartási időben!

Intézetünk a járványügyi szabályok betartása mellett továbbra is folytatja működését. Telefonos előjegyzés és egyeztetés után fogadjuk pácienseinket.

Jelentkezzen be most gyermekszemészeti rendelésünkre és biztosítjuk az Önnek megfelelő, egyeztetett időpontot, így nem kell heteket vagy akár hónapokat várnia az alkalmassági vizsgálatra és kezelésre. Keressen minket, segítünk!

Éljen a lehetőséggel!

Jelentkezzen,
mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció

Játékos vizsgálat

Gyermekbarát rendelő

Tapasztalt szakorvosok

20 éve a család szemészete vagyunk! 

Ne feledje, a jó látás a gyermekek fejlődéséhez, illetve a jó iskolai teljesítményhez feltétlenül szükséges! Ha gyermeke mozgása és reakciói bizonytalanok vagy panaszkodik Önnek, mert az iskolában nem látja jól a táblát, fejfájása van, nagy eséllyel látásproblémáról lehet szó.

Nagy tapasztalattal rendelkező szakorvosaink a játékos vizsgálatok során a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzák.

Segítünk, hogy gyermeke látása újra tökéletes legyen!

A járványügyi helyzetre való tekintettel, pácienseink biztonsága érdekében, pácienseink kisérőinek nincs lehetőség várakozásra a szemészet területén. Köszönjük együttműködésüket!

Jelentkezem vizsgálatra

+

Gyermekszemészeti szakrendelésünk a 12. kerületben, Budán, az Alkotás u. 17. címen található.

Rendelési időben kérjük ezt a telefonszámot hívja:
06 1 920 1230Rendelési idő
Optimum térkép

Jelentkezzen, mindössze egy perc!