Gyakran könnyezik, szúr és viszket a szeme?

Lehetséges, hogy Ön is egyike azon millióknak, akik a száraz szem tüneteitől szenvednek. A mindennapos telefon- és számítógép-használat, a légkondicionált helyiségben végzett munka, a mesterséges fények vagy akár a kontaktlencse viselése is nagyban hozzájárulhat a szemszárazság kialakulásához. A száraz szem szindróma összességében a felnőtt lakosság 30%-át is érintheti. Okai között 81%-ban a szemhéj Meibom mirigyeinek működési zavara áll.

Válassza az innovatív villanófényes kezelésünket és szabaduljon meg a kellemetlen tünetektől!

Jelentkezzen,
mindössze egy perc!

Jelentkezem

Fájdalommentes eljárás

Biztonságos villanófény kezelés

Hosszantartó hatás

Gyors, biztonságos és fájdalommentes eljárás

Kezelésünk az első olyan villanófény technológiát alkalmazó megoldás, amelyet kifejezetten a Meibom-mirigyek működési zavara miatt kialakult szemszárazság kezelésére fejlesztettek ki. A kezelés a szem érintése nélkül történik, a stimuláció hatására pedig a Meibom-mirigyek rendkívül hamar visszatérnek a normál működésükhöz.

Az optimális eredmények elérése érdekében az eljárás három egymást követő kezelésből áll, amit szükség szerint további alkalmak is követhetnek. A hatékonyság 84%-os már az első kezeléstől számítva.

Innovatív és biztonságos villanófény technológia!

Nem csak a panaszokat enyhítjük, hanem a kiváltó okot kezeljük!

A szemszárazság kezelése korábban még csak a tünetek enyhítésére korlátozódott, a szemcseppek is csak rövidtávon enyhítik a panaszokat.

Az innovatív villanófény technológiának köszönhetően a három alkalomból álló kezeléssorozat egy teljesen biztonságos és fájdalommentes megoldás a szemszárazság okának megszüntetésére.

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem

Elérhetőségek