Optimum Szemészet

Vigyázunk a szeme fényére!

Rólunk

Az Optimum Szemészet több mint 20 éves tapasztalattal, élvonalbeli szakmai csapattal, világszínvonalú diagnosztikai eszközparkkal, hangulatos környezetben nyújt kimagasló magánegészségügyi ellátást a szemészeti problémák diagnosztizálására és kezelésére.

A legmodernebb technológiákat alkalmazzuk a lézeres dioptriakorrekciós beavatkozásoknál, a szürkehályog és a szemlencse műtéteknél. A hazai magánintézetek között elsőként vezettük be a femtolézeres technológiát a lencseműtétek elvégzésére, a pácienseink biztonságának növelése és eredményes gyógyulása érdekében.

Valljuk, hogy a megelőzésre fordított idő egyaránt fontos, ezért nagy hangsúlyt helyezünk a zöldhályog, a makula degeneráció, a diabétesz okozta látásromlás és más szemészeti betegségek szűrésére is.

Célunk, hogy olyan személyre szabott szolgáltatást nyújtsunk, amelyet mindenki megérdemel. Hisszük, hogy a szakszerű szemészeti ellátás mellett egyaránt fontos az emberekkel való törődés.

Helyszín

Az Optimum Szemészet már két helyszínen Budán

Az Optimum Szemészet új helyszíne Budán, a MOM Park „B” épületének első emeletén található. Szemészeti diagnosztikai központunk modern, európai környezetben várja a szemészeti problémával küzdő felnőtteket és gyermekeket. Gépparkunk új, a legmodernebb szemészeti eszközök biztosítják a gyors és pontos diagnózis felállítását, valamint a legkorszerűbb terápia megvalósítását.

Korábbi, jól ismert helyszínünk (1124 Budapest, Fodor u. 77.) kizárólag a műtétre érkező pácienseket fogadja.

Professzionális csapatunk

Évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező kiváló szakorvosok, szemészeti tanácsadók és egyetemi professzorok csapata dolgozik együtt azért, hogy magas színvonalú szemészeti ellátást nyújtsunk pácienseinknek.

Csúcstechnológiával az éleslátásért!

Folyamatosan lépést tartunk a szemészeti szakterületen bekövetkező fejlődéssel. Ismerje meg modern eszközparkunk!

Akiknek már segítettünk az éleslátás visszaszerzésében

Médiatár

Tekintse meg az Optimum Szemészet megjelenéseinek gyűjteményét!

Csatlakozz csapatunkhoz!

Új kihívásokat keresel a szemészet területén? Szeretnél tagja lenni egy motiváló csapatnak?

Jelentkezzen, mindössze egy perc!
Jelentkezem