Szemhéj plazmakezelés

vágás nélküli szemkörnyék-fiatalítás

Mi az a plazmakezelés?

A kor előrehaladtával a bőr veszít rugalmasságából és feszességéből, ami megnyilvánulhat a szemhéjak bőrének megereszkedésében és a szemkörüli ráncok kialakulásában.

Ez a kezelés egy egyedülálló, nem műtéti eljárás, amely a plazma technológiát használja az alsó és felső szemhéj fiatalítására, feszesítésére és a szarkalábak csökkentésére.


A kezelés előnye, hogy lehetővé teszi a felesleges bőr biztonságos és hatékony eltávolítását vágások és varratok nélkül, a hagyományos sebészeti eljárásokhoz viszonyítva minimalizálja a gyógyulási időt.  

Hogyan működik a plazmakezelés?

A kezelés egy speciális készülékkel zajlik, amely kis elektromos impulzusokat bocsájt ki. Ezek az impulzusok ionizálják a levegőt, a levegőben lévő gázok plazma halmazállapotúvá alakulnak. 
Ez a plazma a bőrrel érintkezve kicsi, kontrollált pontokban a bőr felszínét elpárologtatja, anélkül, hogy a bőr mélyebb rétegeit, vagy a környező szöveteket károsítaná. Ez a folyamat ösztönzi a bőr természetes regenerációját úgy, hogy serkenti a természetes kollagén és elasztin termelését.

A kezelés fájdalommentes, mivel helyi érzéstelenítőt alkalmaznak az eljárás során.

A plazmakezelés alkalmazási területei:

  • Szemhéjfeszesítés, beleértve az alsó szemhéjakat és a felső szemhéj felesleges bőrét
  • Szarkalábak mérséklése
  • Karikás szemek csökkentése
  • Finom ráncok kezelése az arcon és szemhéjakon

Milyen eredményeket várhatunk a plazmakezeléstől?

Már a kezelést követően azonnali a változás, mely hatására az alsó és felső szemhéjak megemelkednek, teltebbé és feszesebbé válna, a karikás szemhéjak láthatóan csökkennek. Ennek köszönhetően a tekintet nyíltabbá válik, és a feszes bőr ismét könnyedén sminkelhető. A kezelés során nem maradnak visszamaradó műtéti hegek, és az újonnan kialakult bőrfelszín simább, élettel telibb és üdébb lesz. A kezelés hatása általában 2-3 héten belül látható, és hosszú távon is fennmarad. Általában 1-2 kezelés szükséges a látványos eredmény eléréséhez, a bőr állapotától függően.

A plazmakezelés előnyei

  • Nincs sebészi beavatkozás: A kezelés nem igényel bemetszéseket vagy varratokat, mint a szemhéjplasztika esetében, így nincs hegesedés vagy látható heg a műtét után.
  • Rövidebb gyógyulási idő: Más orvosi eljárásokhoz viszonyítva a Plexr utáni gyógyulási idő sokkal rövidebb és kényelmesebb, a végleges gyógyulás 1-2 hét.
  • Hosszú távú, természetes eredmények: Az eredmények természetesek és hosszú távon, évekig is megmaradhatnak, és a kezelés igény szerint ismételhető.
  • Hatékony: A plazma technológia segítségével a kezelés hatékonyan feszesíti és fiatalítja a szemkörnyék területét.
  • Biztonságos: A kezelés egy biztonságos eljárás, amely minimális kockázattal jár.
  • Rugalmas alkalmazás: A plazma kezelés számos területen alkalmazható, beleértve a karikás szemhéjakat, a szem alatti területet, a finom ráncokat és a bőr megereszkedett szemhéjakat.

Hogyan zajlik a kezelés?

1

Konzultáció

Az első lépés a konzultáció, ahol a szakember megvizsgálja bőrét és meghatározza a kezelésre legmegfelelőbb területeket.


2

Érzéstelenítés

A kezelés előtt egy érzéstelenítő krémet alkalmazunk a kezelendő területen, hogy minimalizáljuk a kellemetlenséget.


3

Plazmakezelés

A kezelés a PlexR készülékkel történik, ami a levegőben található gázok ionizálásával létrehozza a plazmaállapotot a kezelőfej és a bőrfelszín között. A kezelés időtartama attól függ, hogy mely területet kezelik, de általában 20-60 percet vesz igénybe.

4

Utókezelés

A kezelés után az orvos utasításai szerint kell gondoskodni a bőr megfelelő ápolásáról és gyógyulásáról.


Jelentkezzen és konzultáljon orvosunkkal augusztus 1-ig, és vegye igénybe a szemkörnyék fiatalító kezelést kedvezményes árakon, akár 20% kedvezménnyel november 30-ig.

Szemkörnyék plazmakezelés árak

Ha a szemkörnyék fiatalítására vágyik, vagy csak a szarkalábakat szeretné csökkenteni a plazmakezelés lehet a megfelelő választás. Jelentkezzen konzultációra!

Jelentkezem

"*" a kötelező mezőket jelöli

** Hozzájárulásomat bármikor jogosult vagyok visszavonni.

Hidden
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.

Gyakori kérdések

Biztonságos a plazma bőrfiatalítás?

Igen, a kezelés nagyon biztonságos, ha hozzáértő szakember végzi. Ez a technológia nem használ szikét vagy lézert a felesleges bőr eltávolításához, így elkerülhető a hagyományos beavatkozásokkal járó összes kockázat.

Mire számíthatok a Plexr kezelés után?

A kezelés során minimális a gyógyulási idő (1-2 hét), nem kell hosszadalmas felépülési idővel számolni. Mint minden kezelésnek, a Plexr kezelésnek is lehetnek mellékhatásai. A kezelést követően átmeneti vörösség, duzzanat és pörkösödés jelentkezhet, amelyek általában néhány nap alatt elmúlnak. A bőr teljes gyógyulásához és optimális eredmények eléréséhez fontos betartani az orvos utasításait, beleértve a megfelelő fényvédelmet és a smink használatának korlátozását.

Hány kezelésre van szükség?

A legtöbb esetben 1-3 kezelés szükséges, de a kezelések száma a kezelendő terület, a bőr lazasága, a kívánt korrekció mértéke és az egyén kezelésre adott reakciója szerint változik.

Csak az arcon, vagy a test más területein is használható a Plexr kezelés?

A Plexr-t leggyakrabban a szem körül használják, de a nyakon lévő ráncok és hegek kezelésére is használható az arc vagy a test bármely részén.

Jelentkezzen, mindössze egy perc!
Jelentkezem