Műlencse típusok

A szürkehályog és látásjavító lencsecsere során műlencse beültetésére van szüksége ahhoz, hogy a látóélességet és a látásminőségét visszanyerje, vagyis az élete zavartalan legyen. Az Optimum Szemészeten szakorvosaink nagy figyelmet fordítanak igényeire, és segítenek kiválasztani az életviteléhez legjobban illeszkedő lencsét.

Prémium műlencsék garantálják az Ön biztonságát!

A prémium minőségű lencsék szövetbarát anyagból készülnek. Hosszú évtizedeken keresztül jól alkalmazkodik hozzá a szervezet. Nem okoznak irritációt és egész életen át jó látást biztosítanak. A műlencsék torzításmentessége és más optikai tulajdonságai biztosítják az elérhető legjobb látásminőséget. A modern lencsék megnövelhetik a látóélességet, sőt bizonyos látásproblémákat, így az astigmiát, a távollátást, a rövidlátást is képesek kezelni és pótolhatják a szem elveszett alkalmazkodó képességét öregszeműség (presbyopia) esetében.

Segítünk megtalálni az Ön számára legjobb műlencsét!

Fontos Önnek a szemüveg nélküli aktív élet? Ismerje meg a FineVision lencséket!

FineVision trifokális

(háromfókuszú)

műlencse


A FineVision háromfókuszú lencse minden távolságra, így közelre, monitor távolságra és távolra is éles látást biztosít. Tisztán láthatja a távolban lévő tájat, de biztonságosan vezetheti autóját is és gond nélkül használhatja számítógépét és a tévézés sem jelenthet problémát. Jól fogja látni gyermekei, unokája arcát és olvasáshoz sem kell majd szemüveg.

Előnyei:

 • Élesen láthat minden távolságra, akár szemüveg használata nélkül
 • Növeli biztonságérzetét
 • Kényelmesebbé teszi a mindennapjait
 • Szabadabb, függetlenebb életet biztosít

FineVision trifokális

(háromfókuszú)

tórikus műlencse


Ha a dioptriakorrekció mellett az astigmiát is kezeltetni szeretné, akkor a legjobb választás a FineVision trifokális tórikus lencse. Mindkét problémájára megoldást nyújt!

Előnyei:

 • Élesen láthat minden távolságra, akár szemüveg használata nélkül
 • A szürkehályog mellett korrigálja az astigmiát is
 • Felszabadultabbá teszi a mindennapjait

Legyen független,
legyen ismét Önmaga!

LuxSmart kiterjesztett mélységélességű

(egyfókuszú)

EDOF műlencse

A LuxSmart kiterjesztett mélységélességű lencsék kiváló látásélményt nyújtanak a hétköznapi tevékenységek során, legyen az a számítógép használata, a tévénézés, a sportolás vagy az utazás. Így visszatérhet megszokott életritmusához és azt teheti, amit a legjobban szeret.


Előnyei:

 • Kiváló látásélmény távolra és monitor-távolságra
 • Komplex megoldást kínál a rövidlátás és a távollátás kezelésére
 • Mindennapi tevékenysége során ritkán lesz szüksége szemüvegre
 • Csillogásmentes, így az éjszakai vezetés is kényelmesebbé válik

Torzításmentes tökéletes optika

Bausch+Lomb
egyfókuszú műlencsék 


Az egyfókuszú lencsék torzításmentes optikájukkal kiváló távoli látóélességet biztosítanak. A közeli tárgyak éleslátásához azonban olvasószemüveg használatára lesz szüksége a műtétet követően is. Tapasztalt szakorvosaink több különböző egyfókuszú műlencse közül segítenek kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet.

Okos megoldás a mindennapokra!

EnVista SimplifEYE műlencse


A műlencse csillogásmentes alapanyaga és formai kialakítása stabil látásminőséget biztosít, ami az idő múlásával sem csökken. Megelőzi a nemkívánatos fénytükröződést és fényszóródást.

Előnyei:

 • Csillogásmentes alapanyag
 • Biztonságosabb műtéti eljárás
 • Jó látásélmény közelre vagy távolra

Egy műlencse két problémára

EnVista TORIC
tórikus műlencse


Amennyiben cilinderes szemüveget hord és szürkehályog-műtétre van szüksége, akkor az EnVista TORIC lencse kiváló megoldást jelent Önnek.

Segítségével lehetőség van arra, hogy a látásminőség helyreállítása mellett az astigmiát, vagyis a belső szemtengelyferdülést és a szürkehályogot (cataractát) együtt korrigáljuk. Így csökkenthető a szemüvegtől való függőség és többé nem kell cilinderes szemüveglencsét használnia.

Torzításmentes optikájú, szövetbarát alapanyagú EnVista Toric műlencse speciális tervezése és egyedülálló, csillogásmentes alapanyaga biztosítja a műtét után a hosszú távú, kiváló látásminőséget.

Előnyei:

 • csökkenti a szemüvegtől való függőséget
 • jó látóélességet és kiváló látásminőséget biztosít
 • az átlagtól kisebb seben keresztül beültethető
Jelentkezzen, mindössze egy perc!
Jelentkezem