fbpx

Műlencse típusok

 A szürkehályog műtét során műlencse beültetésére van szüksége ahhoz, hogy a látóélességet és a látásminőségét visszanyerje, vagyis az élete zavartalan legyen. Az Optimum Szemészeten szakorvosaink nagy figyelmet fordítanak igényeire, és segítenek kiválasztani az életviteléhez legjobban illeszkedő műlencsét.

Prémium műlencsék garantálják az Ön biztonságát!

A prémium minőségű műlencsék szövetbarát anyagból készülnek. Hosszú évtizedeken keresztül jól tolerálja a szervezet. Nem okoznak irritációt és egész életen át jó látást biztosítanak. A műlencsék torzításmentessége és más optikai tulajdonságai biztosítják az elérhető legjobb látásminőséget. A modern lencsék megnövelhetik a látóélességet, sőt bizonyos látásproblémákat, így az astigmiát, a távollátást, a rövidlátást is képesek kezelni és pótolhatják a szem elveszett alkalmazkodó képességét presbyopia (öregszeműség) esetében.

Segítünk megtalálni az Ön számára legjobb műlencsét!

 

Fontos Önnek a szemüveg nélküli aktív élet? Ismerje meg a FineVision műlencséket!

FineVision trifokális (háromfókuszú) műlencse

A FineVision műlencse minden távolságra, így közelre, monitor távolságra és távolra is éles látást biztosít. Ennek köszönhetően tisztán láthatja a távolban lévő tájakat, de biztonságosan vezetheti autóját is és gond nélkül használhatja számítógépét és a tévézés sem jelenthet problémát. Jól fogja látni gyermekei, unokája arcát és olvasáshoz sem kell majd szemüveg.

Előnyei:

 • Élesen láthat minden távolságra
 • Növeli az Ön biztonságérzetét
 • Kényelmesebbé teszi a mindennapjait
 • Szabadabb, függetlenebb életet nyújt

FineVision trifokális (háromfókuszú) tórikus műlencse

Ha a szürkehályog mellett az astigmiát is kezeltetni szeretné, akkor a legjobb választás a FineVision trifokális tórikus műlencse. Mindkét problémájára megoldást nyújt!

Előnyei:

 • Élesen láthat minden távolságra
 • A szürkehályog mellett korrigálja az astigmiát is
 • Felszabadultabbá teszi a mindennapjait


Legyen független, legyen ismét Önmaga!

LuxSmart kiterjesztett mélységélességű egyfókuszú EDOF műlencse

A LuxSmart kiterjesztett mélységélességű műlencsék kiváló látásélményt nyújtanak a hétköznapi tevékenységek során, legyen az a számítógép használata, a tévénézés, a sportolás vagy az utazás. Így visszatérhet megszokott életritmusához és azt teheti, amit a legjobban szeret.

Előnyei:

 • Kiváló látásélmény távolra és monitor távolságra
 • Komplex megoldást kínál a rövidlátás és a távollátás kezelésére
 • Mindennapi tevékenysége során ritkán lesz szüksége szemüvegre.


Torzításmentes tökéletes optika

Bausch+Lomb egyfókuszú műlencsék

Az egyfókuszú műlencsék torzításmentes optikájukkal kiváló távoli látóélességet biztosítanak. A közeli tárgyak éleslátásához azonban olvasószemüveg használatára lesz szüksége a műtétet követően is. Tapasztalt szakorvosaink több különböző egyfókuszú műlencse közül segítenek kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet.

 Okos megoldás a mindennapokra!

EnVista SimplifEYE műlencse

A műlencse csillogásmentes alapanyaga és formai kialakítása stabil látásminőséget biztosít, ami az idő múlásával sem csökken. Megelőzi a nemkívánatos fénytükröződést és fényszóródást.

Előnyei:

 • Csillogásmentes alapanyag
 • Biztonságosabb műtéti eljárás
 • Jó látásélmény távolra


1 műlencse 2 problémára

EnVista TORIC tórikus műlencse

Amennyiben cilinderes szemüveget hord és szürkehályog-műtétre van szüksége, akkor az EnVista TORIC műlencse kiváló megoldást jelent Önnek.

Segítségével lehetőség van arra, hogy a látásminőség helyreállítása mellett az astigmiát, vagyis a belső szemtengelyferdülést és a szürkehályogot (cataractát) együtt korrigáljuk. Ennek köszönhetően csökkenthető a szemüvegtől való függőség és többé nem kell cilinderes szemüveglencsét használnia

Torzításmentes optikájú, szövetbarát alapanyagú enVista Toric műlencse speciális tervezése és egyedülálló, csillogásmentes alapanyaga biztosítja a műtét után a hosszú távú, kiváló látásminőséget.

Előnyei:

 •     csökkenti a szemüvegtől való függőséget
 •     jó látóélességet és kiváló látásminőséget biztosít
 •     az átlagtól kisebb seben keresztül beültethető

Jelentkezzen előzetes vizsgálatra

A lézeres szürkehályog műtétet megelőzi egy részletes, megközelítőleg 1,5-2 órás fájdalommentes szemvizsgálat, melynek során nem csupán feltérképezzük szemének állapotát, de általános egészségi állapotára is kitérünk.

Jelentkezzen most előzetes vizsgálatunkra, hogy személyre szabott kezelésünkkel átélhesse az éles látás örömét!

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Optimum térkép

Elérhetőségek