Blog

Vegye napszemüvegét a legbiztosabb helyről!


Közeledik a nyár, megérkezett a napsütés, ami egyet jelent: ideje beszerezni egy stílusos napszemüveget. Választáskor azonban sose feledkezzünk meg arról, hogy a napszemüveg legfontosabb szerepe a szemek védelmének biztosítása. Intézetünkben számos divatos, maximális védelmet nyújtó darab közül válogathat!

Nyáron szinte nélkülözhetetlen kiegészítő egy stílusos napszemüveg, amely nemcsak megjelenésünket dobja fel, de szemünk védelméről is gondoskodik. A lencséket ugyanis speciális UV-szűrő réteggel vonják be, amely így megszűri a káros sugarakat. Sajnos nem minden napszemüveg biztosít egyforma védelmet. Gyakori tévhit, hogy a sötétebb lencse nagyobb biztonságot jelent, pedig ez még nem garancia az UV-védelemre. Sőt, a sötét szín miatt jobban kitágul a pupilla, így több káros sugárzás érheti. Választáskor ezért nagyon figyeljünk oda arra, hogy megfelelő legyen a napszemüveg UV-védelme.

Szemészetünk számára a szem épségének megőrzése kiemelt fontosságú, így kínálatunkban kizárólag maximális védelmet nyújtó napszemüvegeket talál. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem követjük a divatot: az érdeklődők trendi, sportos vagy éppen elegáns darabokból válogathatnak.

Térjen be hozzánk, és találjon rá az Önhöz leginkább illő napszemüvegre!

További cikkek