Blog

Supracor kezelés olvasószemüveg helyett!


Az Optimum Szemészet Magyarországon elsőként vezette be a SUPRACOR eljárást, amely minden presbyopiás ember számára visszahozhatja az éleslátás örömét. De mi is ez a kezelés pontosan? A távolra, közelre és a köztes távolságokra egyaránt kiváló látást biztosító beavatkozás gyors, fájdalommentes és biztonságos, ráadásul azok számára is megoldást kínál, akik már átestek valamilyen lézeres szemműtéten. 

Mi az a presbyopia?

Nehezen találja meg a telefonszámot a mobiljában, vagy gondot okoz az árcédulák elolvasása bevásárlás során? Az idő előrehaladtával sokak számára ismerős ez a probléma, amelynek hátterében a presbyopia áll. A presbyopia, vagy más néven öregszeműség egy olyan fénytörési probléma, ami az életkor változásának természetes velejárója. Negyven éves kor felett ugyanis a szemlencsék rugalmassága jelentősen csökken, így nehezebbé válik a közeli dolgok elolvasása. Szerencsére azonban van megoldás, amivel Ön is visszanyerheti éleslátását!

Az öregszeműség hatékony és gyors kezelése

Többféle kezelési mód is létezik a presbyopia ellen: hosszú időn keresztül a leggyakoribb megoldás az olvasószemüveg vagy kontaktlencse viselése, esetleg a műlencse beültetése volt, ezek a módszerek azonban nem adták meg az éleslátás valódi szabadságának örömét. Az Optimum Szemészetnél azonban kifejlesztettünk egy excimer lézeres eljárást, ami eredményesen megszünteti az öregszeműséggel járó kellemetlenségeket.

A SUPRACOR látásjavító eljárás a világ egyik legmodernebb kezelései közé tartozik. Legnagyobb előnye, hogy gyors, könnyen elvégezhető, biztonságos és nem utolsó sorban hatékony, így hosszútávú megoldást jelent az öregszeműség kezelésére. 

Minden, amit tudnia kell a SUPRACOR eljárásról

A jól ismert lebenyes technikán alapuló SUPRACOR eljárás szabadalommal védett formájú egyedülálló szaruhártya-kialakításának lényege, hogy a szaruhártya fénytörését különböző mértékben változtatja meg, a közepétől kifelé haladva. Ez teszi lehetővé, hogy látása közelre, köztes távolságra, illetve távolra is kiváló legyen. Így végre Ön is búcsút inthet az olvasószemüvegnek, és zavartalanul végezheti mindennapi tevékenységeit, miközben visszanyeri az éleslátás örömét.

Az eljárás további előnyei közé tartozik az a tény is, hogy olyanok számára is kiváló lehetőséget jelent, akik már korábban átestek refraktív beavatkozáson. A SUPRACOR a Technolas Perfect Vision legújabb megoldása a presbyopia kezelésére.

További cikkek