Blog

Ezért éri meg a lézeres szemműtét!


fiatal lány a lézeres szemműtétről olvas

Amennyiben még mindig csak gondolkodik valamilyen lézeres szemműtéten, a cikkünkben felsorolt tények és előnyök segíthetnek döntésében. Fájdalommentes, biztonságos lézeres kezeléseinkkel Ön is minőségibb, magabiztosabb életet élhet.

Tartós, életre szóló megoldás

Talán a legfontosabb érv a lézeres szemműtétek mellett, hogy az egyes beavatkozások hosszú távra, legtöbb esetben egy életre megoldják a látással kapcsolatos legkülönfélébb problémákat.

A lézeres szemműtét ma már szinte rutineljárásnak számít, erről tanúskodik, hogy világszerte már több mint 16 millióan választották. Sikerének  titka a sok évtizednyi klinikai kutatás, valamint technológiai fejlesztés. A modern látásjavító eljárások fájdalommentesek, biztonságosak és csupán pár percet vesznek igénybe, továbbá gyors regenerációt kínálnak – a legtöbb páciens már 24 órán belül folytatni tudja mindennapi tevékenységeit. 

Akármilyen lézeres látásjavító műtétről is legyen szó, első lépésként alkalmassági vizsgálaton kell részt venned. A 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, komplex szemészeti szolgáltatásokat nyújtó Optimum Szemészeten szemedre szabott kezeléseket találhatsz, amikkel neked is kiváló látásélességed lehet.

A csúcstechnológiás, legmodernebb lézeres berendezésekkel felszerelt magánintézetünkben a távollátók, közellátók és az astigmiával, vagyis szemtengelyferdüléssel küzdők is alávethetik magukat a műtétnek.

Fejlett lézeres technológia

A lézeres szemműtét lényege, hogy a szaruhártya alakját lézer segítségével megváltoztassuk és átformáljuk olyanná, hogy látása újra kiváló lehessen. Az Optimum Szemészetben igénybe vehető alkalmassági vizsgálat eredménye alapján szemész szakorvosa javaslatot tesz az Ön számára legmegfelelőbb biztonságos és fájdalommentes lézeres látásjavító kezelésre.

Gyors és fájdalommentes

A lézeres szemműtétek korántsem úgy kell elképzelni, mint a „hagyományos” műtéti beavatkozásokat, amelyek sokszor akár hosszú órákig is eltarthatnak és hosszadalmas előkészületeket igényelnek, a műtétek után esetlegesen jelentkező fájdalomról már nem is beszélve. A legtöbb lézeres beavatkozás csupán 10-15 percig tart és az előzetes vizsgálattal és a műtétet követő pihenőidővel együtt sem kell 2 óránál többet bent töltenie nálunk.

Maximálisan biztonságos

A napjainkban rendelkezésre álló korszerű műtéti eljárásoknak és fejlett eszközöknek köszönhetően az Optimum Szemészeten végzett szemműtétektől egyáltalán nem kell tartania. A műtéteknek ráadásul semmilyen mellékhatása vagy negatív utóhatása nincs.

A ZYOPTIX Diagnosztikai Munkaállomás 3D-s képpel feltérképezi a szaruhártya alakját és a szem valamennyi fénytörési hibáját. Az úgynevezett aberrométer nevű eszköz az, amely az összetett fénytörési hibákat is kiszűri, így semmi sem marad rejtve.

Az intézetünkben található ZYOPTIX excimer lézer és a Victus femtoszekundum lézer a milliméter ezredrészénél is pontosabb kezelésre képes. A beépített íriszfelismerő rendszer biztosítja, hogy teljesen egyénre szabott kezelési programokat alkalmazzunk.

A kényelem és esztétikum garantált

A lézeres szemműtét talán második legfőbb motiváló ereje az éleslátás elérése mellett, hogy segítségével megszabadulhatunk a szemüveg vagy kontaktlencse viselésével együtt járó kényelmetlenségektől. A személyre szabott lézeres szemműtét után soha többet nem kell bajlódnia a kontaktlencsék pótlásával, folyadékvásárlással, vagy az éppen aktuális olvasószemüveg cseréjével. 

Habár a szemüveg adhat valamilyen szintű esztétikai pluszt az archoz, nem mellékes, hogy egy lézeres szemműtét után soha többé nem kell azzal foglalkoznia, hogy milyen formájú, színű és az adott divatirányzatnak megfelelő szemüveget válasszon.

Költséghatékony

Amennyiben csak a számokat nézzük, tény és való, hogy egy lézeres szemészeti beavatkozás ára abszolút értékben magas. Ugyanakkor, ha minden egyéb szempontot, például a rendszeres szemüvegcserék, az új kontaktlencsék vásárlását, vagy a gyógyszerekre költött összegeket is mérlegre tesszük, máris láthatjuk, hogy nemcsak a szemünknek, de hosszú távon a pénztárcánknak is azzal tesszük a legjobbat, ha a műtétet választjuk.

Szeretne megszabadulni szemüvegétől? Kiváló látást szeretne? Jelentkezzen be hozzánk és egyeztessen időpontot!

Jelentkezzen most alkalmassági vizsgálatunkra, hogy szemére szabott lézeres kezelésünkkel megtapasztalhassa a kompromisszumok nélküli éleslátás örömét!

További cikkek