fbpx

Életre szóló megoldás szemüveg helyett

shutterstock_1326666272-1

Nem mindenki számára természetes az éles látás, sokan vannak, akik szemüveget vagy kontaktlencsét használnak. Szerencsére ma már létezik egy hatékony megoldás a különféle látásproblémákkal küzdők számára, amivel percek alatt életre szóló, kiváló látásuk lehet.

Nem kérdés, hogy a látás az egyik legnagyobb kincsünk. Öt érzékszervünk közül a szemünk a legfontosabb, mivel látásunkkal érzékeljük a legtöbb benyomást a minket körülvevő világból: szemeink ugyanis körülbelül 80%-ot fogadnak be abból az ingerhalmazból, amely naponta ér bennünket.

Szemüveg, kontaktlencse: körülményes megoldások

A szemüvegek – lehetnek bármilyen jó minőségűek és divatosak is – nem képesek azt a fajta szabadságot nyújtani, ami egy egészséges szemű embernek természetes. Ráadásul a szemüvegesek pontosan tudják, hogy a szemüvegviselés komoly kellemetlenségekkel járhat. A másik közkedvelt látásjavító eszköz a kontaktlencse, csakhogy bizonyos látásproblémákkal nem lehetséges a viselése, illetve sokan vannak olyanok is, akik az érzékeny szemük miatt egyszerűen nem mernek hozzáérni a szemükhöz.

Ne maradjon le a fontos pillanatokról!

A rossz minőségű látás rengeteg élménytől foszthat meg bennünket. Belegondolt már abba, hogy a látása valójában nem csak az Öné? Ha nem lát jól, ha küzd a szemüveggel vagy a kontaktlencsével, az nemcsak Ön elé gördíthet kisebb-nagyobb akadályokat a mindennapokban, hanem szerettei elé is. Ne vesztegess több időt és pénzt, válasszon egy akár életre szóló megoldást!

Az Optimum Szemészet egyénre szabott, biztonságos és gyors lézeres szemműtétével többé nem kell szemüveget vagy kontaktlencsét viselnie.

Kiváló látás, fájdalom nélkül, percek alatt: ez a lézeres szemműtét

A több mint 30 éves múltra visszatekintő lézeres szemműtétek ma már rutineljárásnak számítanak, világszerte már 16 milliónál is több ember életét változtatták meg. A modern lézeres szemműtétek fájdalommentesek, biztonságosak és csupán pár percet vesznek igénybe. Sőt, a legtöbb páciens már másnap teljes értékű látással vetheti bele magát a mindennapokba.

A 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, 10 ezernél is több sikeres beavatkozással büszkélkedő, komplex szemészeti szolgáltatásokat nyújtó Optimum Szemészetben szemére szabott kezelések várják.

Csúcstechnológiás lézeres berendezésekkel felszerelt magánintézetünkben a távollátók, közellátók és a szemtengelyferdüléssel küzdők is igénybe vehetik a lézeres szemműtétet.

 

Jelentkezzen alkalmassági vizsgálatunkra, hogy szemére szabott kezelésünkkel újra átélhesse az éles látás örömét!

Optimum térkép

Elérhetőségek

Jelentkezzen, mindössze egy perc!

Jelentkezem Videókonzultáció