Blog

Életre szóló megoldás szemüveg helyett


szemüveg helyett megoldást kereső hölgy

Nem mindenki számára természetes az éles látás, sokan vannak, akik szemüveget vagy kontaktlencsét használnak. Szerencsére ma már létezik egy hatékony megoldás szemüveg helyett a különféle látásproblémákkal küzdők számára, amivel percek alatt életre szóló, kiváló látásuk lehet.

Nem kérdés, hogy a látás az egyik legnagyobb kincsünk. Öt érzékszervünk közül a szemünk a legfontosabb, mivel látásunkkal érzékeljük a legtöbb benyomást a minket körülvevő világból: szemeink ugyanis körülbelül 80%-ot fogadnak be abból az ingerhalmazból, amely naponta ér bennünket.

Szemüveg, kontaktlencse: körülményes megoldások

A szemüvegek – lehetnek bármilyen jó minőségűek és divatosak is – nem képesek azt a fajta szabadságot nyújtani, ami egy egészséges szemű embernek természetes. Ráadásul a szemüvegesek pontosan tudják, hogy a szemüvegviselés komoly kellemetlenségekkel járhat. A másik közkedvelt látásjavító eszköz a kontaktlencse, csakhogy bizonyos látásproblémákkal nem lehetséges a viselése, illetve sokan vannak olyanok is, akik az érzékeny szemük miatt egyszerűen nem mernek hozzáérni a szemükhöz.

Ne maradjon le a fontos pillanatokról!

A rossz minőségű látás rengeteg élménytől foszthat meg bennünket. Belegondolt már abba, hogy a látása valójában nem csak az Öné? Ha nem lát jól, ha küzd a szemüveggel vagy a kontaktlencsével, az nemcsak Ön elé gördíthet kisebb-nagyobb akadályokat a mindennapokban, hanem szerettei elé is. Ne vesztegess több időt és pénzt, válassza a lézeres szemműtét lehetőségét!

Kiváló látás, fájdalom nélkül, percek alatt: lézeres szemműtét szemüveg helyett

A több mint 30 éves múltra visszatekintő lézeres szemműtétek ma már rutineljárásnak számítanak, világszerte már 16 milliónál is több ember életét változtatták meg. A modern lézeres szemműtétek fájdalommentesek, biztonságosak és csupán pár percet vesznek igénybe. Sőt, a legtöbb páciens már másnap teljes értékű látással vetheti bele magát a mindennapokba.

A több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, több ezer sikeres beavatkozással büszkélkedő, komplex szemészeti szolgáltatásokat nyújtó Optimum Szemészetben személyre szabott kezelések várják.

Csúcstechnológiás lézeres berendezésekkel felszerelt magánintézetünkben a távollátók, közellátók és a szemtengelyferdüléssel küzdők is igénybe vehetik a lézeres szemműtétet.

Jelentkezzen alkalmassági vizsgálatunkra, hogy szemére szabott kezelésünkkel újra átélhesse az éles látás örömét!

További cikkek