Blog

Életre szóló megoldás szemüveg helyett


Nem mindenki számára természetes az éles látás, sokan vannak, akik szemüveget vagy kontaktlencsét használnak. Szerencsére ma már létezik egy hatékony megoldás a különféle látásproblémákkal küzdők számára, amivel percek alatt életre szóló, kiváló látásuk lehet.

Nem kérdés, hogy a látás az egyik legnagyobb kincsünk. Öt érzékszervünk közül a szemünk a legfontosabb, mivel látásunkkal érzékeljük a legtöbb benyomást a minket körülvevő világból: szemeink ugyanis körülbelül 80%-ot fogadnak be abból az ingerhalmazból, amely naponta ér bennünket.

Szemüveg, kontaktlencse: körülményes megoldások

A szemüvegek – lehetnek bármilyen jó minőségűek és divatosak is – nem képesek azt a fajta szabadságot nyújtani, ami egy egészséges szemű embernek természetes. Ráadásul a szemüvegesek pontosan tudják, hogy a szemüvegviselés komoly kellemetlenségekkel járhat. A másik közkedvelt látásjavító eszköz a kontaktlencse, csakhogy bizonyos látásproblémákkal nem lehetséges a viselése, illetve sokan vannak olyanok is, akik az érzékeny szemük miatt egyszerűen nem mernek hozzáérni a szemükhöz.

Ne maradjon le a fontos pillanatokról!

A rossz minőségű látás rengeteg élménytől foszthat meg bennünket. Belegondolt már abba, hogy a látása valójában nem csak az Öné? Ha nem lát jól, ha küzd a szemüveggel vagy a kontaktlencsével, az nemcsak Ön elé gördíthet kisebb-nagyobb akadályokat a mindennapokban, hanem szerettei elé is. Ne vesztegess több időt és pénzt, válasszon egy akár életre szóló megoldást!

Kiváló látás, fájdalom nélkül, percek alatt: ez a lézeres szemműtét

A több mint 30 éves múltra visszatekintő lézeres szemműtétek ma már rutineljárásnak számítanak, világszerte már 16 milliónál is több ember életét változtatták meg. A modern lézeres szemműtétek fájdalommentesek, biztonságosak és csupán pár percet vesznek igénybe. Sőt, a legtöbb páciens már másnap teljes értékű látással vetheti bele magát a mindennapokba.

A több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező, több ezer sikeres beavatkozással büszkélkedő, komplex szemészeti szolgáltatásokat nyújtó Optimum Szemészetben szemére szabott kezelések várják.

Csúcstechnológiás lézeres berendezésekkel felszerelt magánintézetünkben a távollátók, közellátók és a szemtengelyferdüléssel küzdők is igénybe vehetik a lézeres szemműtétet.

Jelentkezzen alkalmassági vizsgálatunkra, hogy szemére szabott kezelésünkkel újra átélhesse az éles látás örömét!

Címkék

További cikkek