A család szemésze

Lézeres látásjavítás

A lézeres látásjavítás nemcsak a látását, hanem az életét is újjávarázsolja. Reggelente nem kell kutatni a szemüvege után, kötetlenné válik a munkavégzése, sportolása, szórakozása. A kontaktlencse tároló folyadék sem lesz kötelező utazási kellék többé. Nem fog tudni betelni az apró részletek felfedezésével, az éles látás nyújtotta örömmel és szabadsággal.

A lézeres szemműtét a szem optikai hibáinak megszüntetésére szolgáló eljárás. Közel 30 év tapasztalata, több mint 10 millió kezelés bizonyítja a lézeres dioptriakorrekció megbízhatóságát és eredményességét. Az egyik leggyakrabban alkalmazott fájdalommentes eljárás, biztonságosságát tekintve pedig felülmúl minden más szemészeti beavatkozást.

Évről évre egyre többen döntenek úgy, hogy szemüveg és kontaktlencse helyett a lézeres látásjavítást választják. A lézeres látásjavítás mindössze néhány percet vesz igénybe, mellyel vágyai teljesülnek, korlátai és kötöttségei megszűnnek. 

Éljen a lehetőséggel és tekintse Új szemmel a világot!

A tavaszi megújulás Önnek is jár! Jelentkezzen alkalmassági vizsgálatra 2018. március 13. és április 23. között az akár 30%-kal kedvezőbb árakért és az ingyenes alkalmassági vizsgálatért! IDŐPONTKÉRÉS>>

 

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat