A család szemésze

Lézeres látásjavítás

Jelentkezz a lézeres dioptriakorrekció előtti ingyenes alkalmassági vizsgálatra 2017. szeptember 1. és november 1. között, így akár 30% kedvezményt tudunk biztosítani a kezelésed árából. Kérj időpontot alkalmassági vizsgálatunkra.

 

A lézeres látásjavítás nemcsak a látását, hanem az életét is újjávarázsolja. Reggelente nem kell kutatni a szemüvege után, kötetlenné válik a munkavégzése, sportolása, szórakozása. A kontaktlencse tároló folyadék sem lesz kötelező utazási kellék többé. Nem fog tudni betelni az apró részletek felfedezésével, az éles látás nyújtotta örömmel és szabadsággal.

A lézeres szemműtét a szem optikai hibáinak megszüntetésére szolgáló eljárás. Közel 30 év tapasztalata, több mint 10 millió kezelés bizonyítja a lézeres dioptriakorrekció megbízhatóságát és eredményességét. Az egyik leggyakrabban alkalmazott fájdalommentes eljárás, biztonságosságát tekintve pedig felülmúl minden más szemészeti beavatkozást.

Évről évre egyre többen döntenek úgy, hogy szemüveg és kontaktlencse helyett a lézeres látásjavítást választják. A lézeres látásjavítás mindössze néhány percet vesz igénybe, mellyel vágyai teljesülnek, korlátai és kötöttségei megszűnnek. A kezelés egy életre szól. Utána nem csak jól lát, de jobban is néz ki és ezt mások is értékelik!

Éljen a lehetőséggel és tekintse ÚJ szemmel a világot!

Jelentkezés alkalmassági vizsgálatra: Időpontkérés.

 

Nyomtatóbarát változatNyomtatóbarát változat